![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
|
... στη φωτό, ο κόσμος περιμένει ουρά ...
|
|||
|
|||
|
Οι συνέπειες στην αγορά θα είναι τρομακτικές. Οταν ολοκληρωθεί ο κύκλος με τις δηλώσεις και πάρει ο κόσμος στα χέρια του τα ποσά που θα πρέπει να καταβάλει , τότε θα σημάνει η αρχή του τέλους για όσες επιχειρήσεις κατάφεραν να διασωθούν μέχρι σήμερα.Οσοι γνωρίζουν την αγορά υποστηρίζουν ότι οι επιχειρήσεις που θα κλείσουν θα είναι πολυ περισσότερες απο όσες έχουν προβλεφθεί αφου δεν είχαν υπολογίσει την απίστευτη μείωση της κατανάλωσης που θα προκύψει μετά απο τα υπέρογκα ποσά που θα κληθούν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι στο κράτος....
Ο Θεός να βάλει το χέρι του.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τώρα αν υπάρχει μια μικρή απόκλιση σε ένα θέμα, ε... Αν παρατήρησες έχω συμπληρώσει την υπογραφή... ![]() Όλο το σύστημά τους καταρρέει. ![]() Και η μανούλα μου λέει για την μπιρίμπα: πρώτα το σώνεις παιδί μου και μετά ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. |
|
|
|||
|
|||
|
Περεταίρω, γκαντέμη (jinx) με είχε χαρακτηρίσει και ένας στην Νέα Υόρκη, όταν πριν ΠΟΛΛΑ χρόνια του είχα πει να βγει από το ασανσέρ, διότι δεν θα ανέβαινε.
Το ασανσέρ όχι μόνο δεν έφτασε στον όροφο αλλά κατέβηκε και δύο με σχετικό τρόμο όλων μας. Φταίω εγώ που πέφτω μέσα στις προβλέψεις μου? Αυτό σπούδασα άλλωστε και για αυτό πληρωνόμουν και τόσο που πληρωνόμουνα. Εγώ ευτυχώς τώρα είμαι στο turnaround. Επανακάμπτω δηλαδή. Για την χώρα όμως φοβάμαι. Εξ ου και για μένα. Διότι δεν υπάρχει πουθενά μέρος που να έχει Κυριακή |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|