![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Να κάνω την αφελή ερώτηση;
|
|
|||
|
|||
![]()
Απλα μου εκανε εντυπωση η ποσοτητα και η ποικιλια των ανταλλακτικων ?
Δεν μιλαμε για απλο αναβατη αν μη τι αλλο ..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τωρα για το : " Δεν μιλαμε για απλο αναβατη αν μη τι αλλο ...." δε ξερω τι εννοεις ακριβως, πες το καθαρα! παντα φιλικα. |
|
|||
|
|||
![]()
Hold your Horses.
Οι παρατηρησεις μου ειναι απλες . α) Εισαι καινουργιος φιλος στην παρεα μας. β) Ολες σχεδον οι εγραφες σου αφορουν αγοραπωλησιες. γ) Εχεις στην κατοχη σου καινουργια και μεταχειρισμενα κομματια - ανταλλακτικα (ιδιαιτερα κομματια) Σκεφτηκα λοιπον μηπως εχεις καποια επαγγελματικη σεχεση με τα ανταλλακτικα ... Thats all .... Last edited by mjtir; 17-07-2009 at 13:44. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
ίσως μια πρώην 1200GS ή ίσως απλά ο άνθρωπος ασχολείται με ανταλλακτικά
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν σου άρεσαν τελικά;
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=NLS;49586]δεν σου άρεσαν τελικά;[/QUOTE
ο λογος που τις πουλαω ειναι ο χρωματισμος. θελω να φτιαξω το μαυρο-κοκκινο που εχει το adventure του 2006 νομιζω. και θα τροποποιησω το καλυμμα των original που εχω. οι σελλες ειναι οτι καλυτερο για ταξιδι, σκληρες χωρις να υποχωρει αρκετα το υλικο μετα ακομη και απο πολυωρη οδηγηση. τις εκτιμας μετα απο μια ωρα τουλαχιστον συνεχομενης οδηγησης και την αναπνοη του υλικου της την καταλαβαινεις το καλοκαιρι (μετα απο 6 ωρες συνεχομενης σχεδον οδηγησης Αθηνα-Δραμα δεν ιδρωσαν καθολου). |
|
|||
|
|||
![]()
θα με ενδιέφεραν αν δεν ήταν οι ψηλές
κρίμα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν εχεις την εργοστασιακη σελλα στο gs σου, η πανω ρυθμιση της ειναι ιδια με την κατω απο αυτη που εχω. πιο κατω δε παει δυστυχως!
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διάφορα Πράγματα Για R 1200 GS | pepax66 | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 17 | 16-06-2009 09:09 |
Για R 1200 GS | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 0 | 27-04-2009 11:56 |
Για F650 GS | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 0 | 27-04-2009 11:47 |
Για τα διόδια | arisxios | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 18-01-2009 20:07 |