![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ζεις σε άλλη χώρα? Και ο Σουλτς όντως είναι σπίτι του, αλλά επειδή είναι αργά. ![]() Φαντάσου να μην έγραφα και ανακρίβειες. Last edited by ckk; 27-09-2012 at 22:09. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ξαναδιαβασε το και θα δεις οτι αλλο εννουσε ο Σουλτς....... Οταν ερθεις σπιτι μου θα βαλω την μπαντα του Δημου να παιανιζει κατα την εισοδο σου μεσα και μολις σερβιρω τα scotch on the rocks θα σου πω ''α ρε Χρηστο οπως βλεπεις σε υποδεχτηκα σαν Πρωθυπουργο'', αυτο δεν σημαινει ουτε οτι θελω να γινεις, ουτε οτι καποιοι αλλοι το συζητανε αλλα ουτε οτι εχεις τα φοντα να γινεις. ''Οπως βλεπεις σε υποδεχομαι σαν Πρωθυπουργο'' του ειπε.....με μεγαλες τιμες μηπως εννοουσε? Εξαλλου σοσιαλοδημοκρατης ειναι ο ανθρωπος, αριστεριστης, τι ηθελες να του πει για να του γλυκανει την πικρα απο τον Ρομπαι και τον Γιουνκερ και να του δωσει μια καποια ευρωπαικη αξια για καταναλωση φυσικα στην Ελλαδα?? Κατσε να δεις που απο αυριο θα ειναι ειδηση στα στοματα των Συριζαιων η μια και μοναδικη θερμη υποδοχη του Προεδρου τους απο καποιον ευρωπαιο......ησσονος σημασιας για τα ευρωπαικα τεκταινομενα και τις ευρωπαικες αποφασεις.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ήσσονος σημασίας...?... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μην μπερδεύεσαι... Δεν είναι ο Βαγγέλας. |
|
|||
|
|||
![]()
Το άρθρο έχει και συνέχεια με την ανταπάντηση Τσίπρα …:
<<Σημείωσε δε ότι απειλή συνιστά η κινδυνολογία ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Α. Αλαβάνος: Έξοδος από το μνημόνιο σημαίνει και έξοδο από το ευρώ — ΣΚΑΪ (www.skai.gr) Μέσα ή έξω από το ευρώ ο ΣΥΡΙΖΑ; - Capital.gr Πρώτο ΘΕΜΑ online : Εννιά ερωτήματα ΔΗΜ.ΑΡ. προς τον ΣΥΡΙΖΑ - Εκλογές 2012 Βρε πως αλλάζουν οι καιροί ... ![]() ![]() ![]() ![]() Βλέπω <<τις απειλές>> να παθαίνουν ότι και το ΠΑΚ ... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Που το θυμηθηκες το ΠΑΚ??? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η κομισιον ειναι αυτη που παιρνει αποφαεις δλδ οι Βαν Ρομπεϊ, Μπαροζο, και Γιουνκερ............με αυτην την σειρα! Αρα Σουλτς=ησσονος σημασιας. Αν Χρηστο δεν ξερουμε την ιεραρχια στην ευρωπη.......φεξε μου και γλιστρησα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για αυτό έπεσα κι εγώ βρε Γιώργο... Δεν είχα εσένα να μου φωτίζεις το μονοπάτι της γνώσεως. Τώρα όμως έμαθα. Πού να ξανακάνω αυτό το λάθος και να πιστέψω, πόσο μάλλον να τολμήσω να πω, ότι ο πρόεδρος του Ευρωπαικού κοινοβουλίου είναι πρόσωπο μείζονος σημασίας. Θα βαράω και αυτούς που το λένε από δω και πέρα. Ουφ. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
what ever you say......proofs are there mate....
|
|
|||
|
|||
![]() For you to see and comprehend. |
|
|||
|
|||
![]()
Ο Σούλτς ο αυθεντικός ήταν υπουργός του Ρέιγκαν … άρα ο εν λόγο είναι ιμιτασιόν => ήσσονος σημασίας !!!
![]() ![]() ![]() Συμπέρασμα : Ο Γιώργος κερδίζει την παρτίδα με …7αρες !!! ![]() ![]() ![]() George P. Shultz - Wikipedia, the free encyclopedia sorry ckk ... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|