![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πιθανόν να μην ελευθερώνει η δαγκάνα.
Αν το στήσεις στο κεντρικό σταντ και γυρίσεις με το χέρι την ρόδα, ακούς το συρσιμο του δίσκου ανάμεσα στα τακάκια? Αν ναι, να θεωρήσεις λογική την φθορά! Δεν ελευθερώνει η δαγκάνα και αυτό συμβαίνει στα περισσότερα 1200... Τον υπεύθυνο να στον πει ο μάστοράς σου... Αν δεν στον πει ξαναρωτάς εδώ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το μηχανάκι έχει 48100.
Τα μπροστά(μαμά) έχουν ακόμα 4mm περίπου. Πίσω άλλαξα στις 25000 (από μαμά σε Ferodo). Και στις 48000(από Ferodo, είχαν ακόμα 2mm, σε κάτι άλλα) ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπαααα Υπάρχουν πολλοι..... Δεν πάνε όλοι "σβέλτα" ![]() Το έχω κουβεντιάσει με 2-3 μηχανικούς σε εξουσιοδοτημένα και εξειδικευμένα. Γίνεται, αλλά όχι σε σένα! Σ' εσένα δε θα συμβεί ποτέ ![]() ΥΓ: ούτε και σ' εμένα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το να πω...μπορει να ειναι και έτσι!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Στα πίσω τακάκια υπάρχει το αξονάκι που "ευθυγραμμίζει" τα τακάκια και έχει χαραγμένους μερικούς δακτυλίους. RFM και θα μπορείς να καταλάβεις μόνος σου εάν χρειάζεσαι τακάκια. Μετά από πολλά χρόνια στα συνεργεία έχω διαπιστώσει ότι όλοι, κάθε φορά, μα σχεδόν κάθε φορά θα σου προτείνουν αλλαγή στα τακάκια.....τυχαίο ? δεν το νομίζω
![]() Τα "μαμά" μπροστινά μου έχουν ακόμη ζωή στα 47k, τα πίσω αλλάχτηκαν στα 40k.....αν και πολλά από τα χλμ έχουν γίνει εκτός πόλης, γενικά οδηγάω ήρεμα και φρενάρω με κατεβάσματα..... Η ανάλωση των υλικών τριβής έχει πάντα σχέση με τον τρόπο οδήγησης και με το αν μπορούμε εμείς ( και όχι το συνεργείο) να αντιληφθούμε τον χρόνο αντικατάστασής τους... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
προσωπικα εγω με τα τακακια της bmw τα πισω ειμαι πολυ ευχαριστημενος.τα πρωτα τα αλλαja στα 18.000,μετα λεω ασε να βαλω ebc πληρης αποτυχια στα 12.000 ηθελαν αλλαγμα,και αποφασισα να ξανα βαλω της bmw.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ο τρόπος οδηγησεως μου δεν έχει αλλάξει ποτε ολα αυτα τα χρόνια, και με τα μαμα δεν είχα φτάσει ποτε αυτα τα χλμ, όσες φορές και αν τα είχα αλλάξει. Άρα ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, είναι πολυ πολυ καλύτερα απο τα μαμα! |
|
|||
|
|||
![]()
Aπο θεμα πληροφορησης τα EBC εχουν την ιδια με τα μαμισια?
BOXER εσυ τι παστα φορας? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|