![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι, καλά λέει ο φίλος! Μην τρελαινόμαστε χωρίς λόγο...
Αγαπητέ, ενδιαφέρομαι και εγώ... Αν δεν έχει κάτσει ακόμα και είναι διαθέσιμες, δίνονται μόνο οι πλαινές; Αν "ναι", πόσο; Ταιριάζουν στο απλό 1200 του 2011; |
|
|
|||
|
|||
|
το εχουμε πει απειρες φορές και αλλες τοσες "εχουμε" τσακωθεί. .......ποσταρουμε παντα πρωτα επανω στο θεμα και μετα με πμ......
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
το σωστο!!! και αν δεν κανω λαθος (που δεν κανω)ο φιλος που πουλα τις βαλιτσες ποσταρε πρωτος στο θεμε του Μιχάλη που ζητα 13,07 και μετα ανεβασε θεμα... φιλαρακι οταν ποσταρεις σε καποιον που ζητα περιμένεις...![]() Μιχαλιο καλη καρδια ρε φιλε ξερεις... |
|
|
|||
|
|||
|
Ξέρω Αντώνη μου, άλλωστε φάνηκε και απο το τελευταίο μου post!
|
|
|
|||
|
|||
|
τα παιδια με τις μεγαλες καρδιες!
|
|
|
|||
|
|||
|
και ο ξυπνιος Ελληναρας εσυ!
|
|
|
|||
|
|||
|
Παληκαρε δεν με ξερεις δεν σε ξερω γι'αυτο μαζεψε τις ειρωνείες σου ... δεν σου εδωσα το δικαίωμα ... καλο σου βραδυ και σταματα αυτο που κανεις... εσυ δινεις αφορμη... εμεις μια παρατήρηση καναμε για το τροπο που λειτούργησε ο φιλος που πουλα... υπαρχουν κανονες...
|
|
|
|||
|
|||
|
αυτό το παίρνω ως ειρωνεία
... κάτι που δεν σου έκανα εγω,τουλάχιστον ΟΧΙ από το πληκτρολόγιο...πιστεύω οτι με πιάνεις!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μιχαλη αγορι μου φτιαξε στην στραντζα βαλιτσουλες αφου ξερεις εσυ τωρα....
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
τι δεν μπορουμε να προσφυγουμε νομικα εναντιον του συμφορουμιτη?ααααα μεγα λαθος πρεπει να το κοιταξετε ρε παιδια.
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|