![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα από μένα. Πολύ ενδιαφέρουσα η μεγάλη αλλά δυστυχώς έχω μια υποχρέωση την Κυριακή. Να περάσετε καλά
|
|
|
|||
|
|||
|
Ένα πράγμα θα γράψω και ο νοών νοείτω.:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΙΏΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑ. Με κάποιους από αυτούς τους φίλους κάναμε σήμερα μια από τις ωραιότερες βόλτες.Διαδρομή για στριφτερούς που πρόσθεσε νέες ρυτίδες από το χαμόγελο οδηγικής ευχαρίστησης. και πειράγματα πραγματικής ψυχοθεραπείας.Φαγητό και μάσα που θα οδηγήσουν πολλούς σε διαιτολόγο.8 ώρες που είχαν από όλα και με σύμμαχο τον καλό καιρό μας έδωσαν δύναμη για την εβδομάδα που μπαίνει. Ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες από το κινητό. Παιδιά σας ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη παρέα σας. |
|
|
|||
|
|||
|
Η ΕΛΟΎΝΤΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
![]() ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ![]() ![]() ![]() Passo Kalamafka ![]() ![]() Lago di Mpramiana ![]() Μετά από συνεχόμενο και παρατεταμένο στροφιλίκι απαιτείται στάση για νερό... ![]() ![]() και φυσικά φαγητό ![]() ![]() μέχρι να βγάλω το κινητό για φωτό έπεσαν ακρίδες ![]() για να προλάβω να τσιμπήσω κάτι δεν έβγαλα άλλες φωτό. ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΤΟΠΑΡΕΕΣ. |
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο βρε παιδια ....ζηλεψα ....
Αλλα δεν γινοταν ..... ![]() ![]() αλλα στο τριημερο ΜΕΣΑ
|
|
|
|||
|
|||
|
έτσι μπράβο με τις φωτό που ανέβασες Γιάννη είναι σαν να ήρθαμε και εμείς..!!
ενώ δυστυχώς δεν κάναμε ούτε μέτρο με τη μηχανή..
|
|
|
|||
|
|||
|
Ξύπνησα 10:30 και δεν σας πρόλαβα.. Αλλά φαίνεται πως περάσατε σούπερ! Άντε και στην άλλη με το καλό...
![]() Κάτι για "κλασσικό πικ-νικ" πάντως διάβαζα στο 1ο post...
|
|
|
|||
|
|||
|
Από ότι βλέπω κοπέλια η βολτούλα και η παρεούλα σούπερ Μου λείψατε ρε γαμότο Μάλον που θα πάρω μεταγραφή στα βόρεια
![]() Να οργανωθούμε για το τριήμερο ![]() Πάντα τέτοια κοπέλια |
|
|
|||
|
|||
|
Εγγύηση η Ηρακλειώτικη παρέα !
Πάντα τέτοια κοπέλια !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Μπορεί ο Ευτύχης να έλειπε, αλλά η φωτό "a La Eftixis" βγήκε..!!! Τα γένια πρέπει να μακρύνω...
|
|
|
|||
|
|||
|
Και το μαλι..και το μαλι θελει λιγο βαψιμο..............
Τα βιντεακια που ειναι ????? |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|