![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
τι νουμερο φορας?
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Last edited by vasilis83; 26-10-2013 at 18:26. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα αγωρασα τα pro whiter 2013 tis ΒΜW είναι νέα μοντέλο το είναι σούπερ καλή εστηση και τούμπανο κρύο βροχή πόλη χειμερινό
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω εχω παρει τα Acerbis, τρομερο γαντι, δερματινο, μαλακο,ταιριαξε στο χερι μου μια χαρα..
Το προτεινω ανεπιφυλακτα. ![]() Last edited by Capitain; 07-11-2013 at 23:36. Λόγος: Λαθος λινκ, καταραμενα ipad... |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τις πληροφοριες σας κ η ερευνα συνεχιζεται
|
|
|||
|
|||
![]()
BMW allround. Καλή κατασκευή, εργονομία και τιμή.
Θα το βρεις γύρω στα 70 ευρώ στους επίσημους. Μέχρι και υαλοκαθαριστήρα έχει... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
Η τιμη καλουτσικι φαινεται, ξερεις απο τι υλικο ειναι? gordex?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θυμάμαι. Ειναι συνδυασμός συνθετικού υλικού και δέρματος. Πλήρως αδιάβροχο, ζεστό και με καλη αίσθηση.
Μοναδικό μειονέκτημα δεν φοριέται στην πολυ ζέστη... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοκαιρι: τρυπητό δέρμα ή τουλαχιστο με μερη από υφασμα για εξαερισμο.
Μεσαια σαιζον: δερμα ή ύφασμα ΙΣΩΣ αδιαβροχα (εξαιρετικά βολικά τα softshell). Χειμωνα: δερμα ή υφασμα με καλή μονωση (δηλαδή γέμιση - όγκο), ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ αδιαβροχα, καλύτερα με διαπνοή (GORETEX ή τύυπου). Σε καθε περιπτωση: Με ενισχυσεις στα δαχτυλα εξωτερικα. Κοντα και χωρις όγκο πανω απο τον καρπο (για να μπαινουν μεσα απο το μανικι στη βροχή) Μπολικα απο μεγεθος για να μπαινο-βγαινουν ευκολα ΚΑΙ με βρεμμενα χερια, αλλιώς πολυ ταλαιπωρία... ΠΟΛΛΑ! Περισσότερα από ενα ζευγαρια, εστω και με ποικιλία προδιαγραφών (πιο ζεστα, πιο χοντρα, φτηνά, πιο αδιαβροχα ή καθόλου μη μασάς...), ιδιως σε ταξιδια παρε μαζί 2-3 ζευγάρια, γιατι ότι και να κανεις θα βραχουνε και τα @#$$%^ δε στεγνώνουν με τίποτα... ![]() Από μαρκες και φραγκα, περι ορεξεως κολοκυθόπιτα. Δοκίμασε πολλα πριν αγορασεις και επέμενε στο άνετο βάλε- βγάλε... |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|