![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
....και με τα γατάκια τα σκυλάκια όλοι μαζί
ΕΥΠΡΌΣΔΕΚΤΟΙ στου Γιώργου λοιπόν τα λέμε εκέ στις 11 τη Κυριακή |
|
|
|||
|
|||
|
Η επιλογή της συγκεκριμένης καφετέριας της πλατείας, έγινε γιατί έχει άπλετο χώρο να παίξουν τα παιδιά, εποπτεύοντάς τα και χωρίς να είναι μέσα στα πόδια μας.
Μέχρι στιγμής, υπολογίζουμε ότι θα έρθουν 7 παιδάκια και το μωρό του Ντινόπουλου! ![]() Με το καλό να μας έρθετε κι' εσείς! |
|
|
|||
|
|||
|
Αν θέλω μπλουζάκι πρέπει να το έχω παραγγείλλει;
|
|
|
|||
|
|||
|
ναι,πηγαινε στο θεμα με τα μπλουζακια!
|
|
|
||||
|
||||
|
ναι,πηγαινε στο θεμα με τα μπλουζακια! ![]() Επιτέλους...και μια φυσιολογική απάντηση,( και χρήσιμη + όχι spam ) ανάμεσα σε 2000 posts ..... ![]() .
|
|||
|
|||
|
αν ο ντινοπουλος συνεχιση να δινει χρηστικες απαντησεις................................εγω θα φυγω,θα παω αλλου
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Καλά δεν παίζεσαι
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλά να περάσετε,λόγω οικογενειακής υποχρέωσης δε θα μπορέσω να έρθω αύριο την επόμενη φορά.......
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καφεδάκι - Μπανάκι... στην Πάτρα την Κυριακή 12 Ιουλίου!!! | skippybi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 76 | 14-08-2009 02:44 |
| Καφεδάκι την Κυριακή 21-6 στην Μαρίνα Φλοίσβου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 6 | 22-06-2009 14:26 |
| Καφεδάκι στην λίμνη ΗΡΑΙΟΥ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ * Κυριακή 24 Μαίου 09 | essel | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 29-05-2009 21:14 |
| Καφεδάκι την Κυριακή 12-4 στην Μαρίνα Φλοίσβου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 15-04-2009 15:35 |
| Καφεδάκι στoν Ωρωπό την Κυριακή 08/02/09 | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 44 | 12-02-2009 11:56 |