![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ρε κούκλε ως εκεί το κατάλαβα.
Για μένα το 12άρι είναι το KAWASAKI ZX-12. ![]() Μπορεί να λέει και για το GS 1200 ή μήπως Κ 1200 ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πρώτα επιβεβαιώνεις ότι έχεις ρεύμα κανονικά, τα φώτα δουλεύουν, κόρνα κτλ. Κοιτάς επίσης αν κατά τη διάρκεια που σου κάνει τα κόλπα με το γκάζι, το ρεύμα επίσης δεν κάνει σκαμπανευάσματα....
Εφόσον τα παραπάνω είναι ΟΚ, σκεφτόμαστε τα μηχανικά. Στο φανάρι, έχει κανονικό ρελαντί χωρίς να "παίζει" ??? Αν ναι, θεωρητικά τα μπεκ είναι συγχρονισμένα. Σκέφτομαι ότι αν κάνει διακοπές στο άνοιγμα και παράλληλα δεν έχει σχέση με το ρεύμα τότε είναι θέμα τροφοδοσίας. Αναπνέει σωστά από το φίλτρο αέρα ή δεν έχει τοποθετηθεί σωστά ? Είναι ρυθμισμένες σωστά οι βαλβίδες ? Αν το πήρες καινούριο, δεν είναι και απόλυτο ότι στο έχουν στήσει σωστά... Καλύτερα εφόσον συνεχίζει ν ασυμπεριφέρεται έτσι, να τους πάρεις ένα τηλ να το αναφέρεις, φόρτωσέ το στην οδική της BMW και να τους το πας πίσω για έλεγχο, είσαι στην εγγύηση μην το ξεχνάς.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ή το R12 (sorry..spam) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Καινουριο, αστρωτο, μηχανακι ειναι!! Δωστου το χρόνο του να συνηθισει το χερι σου και το πόδι σου!! Οι μεγαλοι δικυλινδροι, ειτε μποξερ ειναι ειτε ''V'' εχουν καποια ''κουσουρια'' στην αρχη που με τον χρόνο διορθωνονται απο μονα τους!!!! Τα 2κυλινδρα εν σειρα δεν εχουν τετοιο προβλημα διότι εχουν αλλες σειρες αναφλέξεων, στροφαλους 270 μοιρων κι οχι 180 οπως τα δικα μας κ.λ.π.!!!! Αυτο το ''σκασιμο'' που ακουσες, μηπως αντι για σκασιμο θα το περιεγραφες σαν ''τσαφ''??? Αν ναι τοτε αγαπητε συναδελφε πορέψου εν ειρηνη, αγαπησε το μηχανακι που μολις πηρες με ολη την ομορφια του και με ολα τα στραβα του!!! Οσο το καβαλας και γραφεις κμ το δεξι χερι σου θα συγχρονιζεται καλυτερα με το αριστερό του συμπλεκτη και τα ''τσαφ'' θα ελαττωνονται μεχρι που θα εξαφανιστουν...οχι γιατι φτιαχτηκε το ''προβλημα'', αφου δεν ειναι τετοιο, αλλα διότι τα χερια σου συγχρονιζοντια καλυτερα μεταξυ τους αλλα και κυρίως....με τις στροφες του κινητρακαι την επιλεγμενη "η την προς επιλογή σχεση!!! Εμας στα Βαραντερο αυτο το ''τσαφ'' το κανει απο καινουριο μεχρι να ''πεθανει'' κι ακουγεται κατω απο το φιλτρο ¨η μεσα στο φιλτρο αερα!!! Δηλαδη περιπου στο ιδιο σημειο που το καταλαβες κι εσυ!! Δεν ειναι τιποτε άλλο απο περισσια μιγματος η οποια δεν περασε απο το σωμα γκαζιου στον κυλινδρο για τον Α, Β λογο (π.χ. ''λαθος'' σημειο θεσης μπιστονιου ως προς την εισαγωγη του μειγματος) και ''εσκασε'' ειτε στην εισαγωγή -εκει στο κολλαρο - ειτε μεταξυ εισαγωγης και φίλτρου αέρα!!!! Αυτο συμβαινει στην κινηση της πολης και οταν κινεισαι σταθερα και για πολυ ωρα με χαμηλομεσαίες στροφες και ξαφνικα συμπλεκταρεις ειτε για να ανεβασεις/κατεβασεις ταχυτητα (με διπλογκαζιά ¨η οχι) ειτε για να σταματησεις στο φαναρι με τον ιδιο τρόπο!!!! Ειναι δε τοση η δυναμη του απο την περισσια μειγματος που ...σβηνει τον κινητρα σε πολλες περιπτωσεις (οχι παντα)! Αυτα τα ολιγα ελπιζωντας να σε βοηθησα στην ''απαλειψη'' εστω και λιγο της ανησυχιας σου!!! Last edited by GeorgeP; 15-03-2010 at 10:19. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Καινουριο μηχανακι ειναι, οσο και λαθος να βγηκε απο το εργοστασιο δεν μπορει να ειναι τοσο λαθος οσο περιγραφεις!! Δηλαδη ...ημαρτον...... απο την BMW στην βαυαρια βγηκε και οχι απο το @#$%^&* στα βαθη του Βιετνάμ!!!!!!!! Και απο οσο ξερω (διορθωστε με αν κανω λαθος ¨η αν κατι εχει αλλαξει σημερα) μιας κι εχω παρεβρεθει στης δικιας μου 1150 το unpacking - εκει στο παλαι ποτε 1998-99 - μονο ροδες, τιμονια, μανετες, φτερά, υγρα φρενων και κατι ψιλολόγια μπαινουν εδω στην Ελλαδα!! ολα τα άλλα (ηλεκτρικα, ηλεκτρονικα, κινητηρας, άξονας, λαδια κινητηρα, καλωδιωση, ECU, δαγκάνες..... κ.λ.π ) ειναι επανω στον σκελετο απο την Γερμανια!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θεωρώ ότι ήταν σκάσιμο. Η πρώτη μου σκέψη με τον θόρυβο ήταν ότι έφυγε κάποιο κολάρο αέρα και ακούστηκε από εκεί. Μετά είδα ότι όλα ήταν εντάξει, ότι δεν μου έβγαλε κάποια ένδειξη και δεν έδωσα σημασία.
Στην δοκιμή που έκανα μετά, συμπλεκτάρισα, κατέβασα ταχύτητα και έδωσε καύσιμο κανονικά. Από τότε δεν μου το ξαναέκανε. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν στο ξαναέκανε ??? ...τώρα το λες???
....και μας αφήνεις να αυτοσχεδιάζουμε και να φανταζόμαστε το πιο περίεργο ????? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To γράφω στο πρώτο ποστ ρε παιδιά... άμα το έκανε συνέχεια δεν θα ήμουν εδώ τώρα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ε, πες το ρε παιδί μου. GS 1200 είναι.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sorry, νόμιζα ότι ήταν αυτονόητο
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μια Μερσέντες στο πάρκινγκ σας, Ένα 1000000 στην Τράπεζα και 20cm στο παντελονι | zastava | Χιούμορ | 20 | 11-05-2011 11:34 |