![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
παιδια απο καιρο δεν ξερω τι μπορει να εχει τοτε ουτε μπορουμε να κανουμε καποια προβλεψη... τι συγγεκρημενη διαδρομη απο bansko σε pamporovo την εκανα περσι με jeep. ειναι τελεια διαδρομη αλλα το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ο δρομος εχει πολλα σκοτινα κοματια απο δεντρα κ θα ειναι πολυ επικινδυνο απο πλευρα παγου... εγω δυστιχος λογο κρισης δεν μπορω να ερθω
![]() ![]() αλλα ευχομε να πατε κ να περασετε τελεια... κ πολυ προσοχη στο δρομο...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
New kid in town.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Περιμενε λιγο βιαστικούλι.........
Αν τα λουκάνικα συνοδεύονται και από μπυρίτσα κρυα δεν θα με πειραζε |
|
|
|||
|
|||
|
Τυχερούληδες, την Κυριακή και Δευτέρα 01-03-2011, ήμουν BANSKO και είχε απίστευτο ήλιο. Θερμοκρασία ήταν 5-6 αλλά το βράδυ έπεφτε κάτω του μηδέν.
Ιδανικές θερμοκρασίες ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Mits A,B,Γ & καυτά λουκάνικα για σκούπα αν θέλετε. Νομίζω έχω doctora σε αυτό.
|
|
|
|||
|
|||
|
:sm4:
|
|
|
|||
|
|||
|
Δε βαζουμε σιγα σιγα κανενα χαρτη απο τη διαδρομη
bansko pamporovo να ζεσταινομαστε!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Θέλω να ανεβάσω έτσι τους χάρτες και δεν μπορώ
![]() ![]() Απόσπασμα:
Ανέβασα την 1η μέρα με link στη σελίδα και τώρα δεν μπορώ να ανεβάσω τις άλλες μέρες, ούτε με link....... ![]() ![]() Τι γίνεται γαμώτο μου????? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Χάρτες εζήτησες Χάρτες έλαβες....
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Οικονομία Καυσίμων έως 30% | alfred69 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 11-05-2012 12:44 |
| Αυξήσεις 5% έως 15% στα ασφάλιστρα ξανά | MARK | Επικαιρότητα | 7 | 17-02-2011 17:37 |
| Χριστουγεννιάτικη Φαντασία στον Εθνικό Κήπο (έως τις 6 Ιανουαρίου (ώρες 10.00 έως 17. | MARK | Πολιτισμός | 2 | 24-12-2010 23:03 |
| Ξυλόκαστρο 27/6 έως 2/7/10 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 16-07-2010 01:58 |
| R80 GS έως R1200gs | kostas_366 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 08-04-2009 11:34 |