![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αφου δεν ''φιληθηκαμε'' σημερα ολα καλα!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο "Μύλος του Κερατά" για μάχη...
![]() ![]() --- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε Κωστή!
Πήγαινε καμιά μέρα και για σουβλάκια στις Μουρνιές, αμέσως μετά τον εθνικό η πρώτη ταβέρνα αριστερά. Επίσης κάνε μου τη χάρη και κάνε και μιά εξόρμηση για μένα μέχρι Θέρισσο. Κάθε φορά που κατεβαίνω στα Χανιά δεν παραλείπω να οδηγήσω το φαράγγι, λατρεύω τη διαδρομή. Επίσης αν ο δρόμος σε βγάλει στα Νέα Ρούματα πήγαινε και φάε στην ταβέρνα της Ιωάννας Μητροπούλου και δώστης τα φιλιά και τους χαιρετισμούς μου, η κόρη της θα βαφτίσει το μπέμπη μου! Αν δε στα έσπασα ακόμη..... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χαμός....
![]() ![]() ![]() --- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk Last edited by CPretenteriS; 13-08-2011 at 22:08. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Τις παιρνω χαλαρα τις στροφες οταν ειμαι σε διακοπες χαλαρωσης.. --- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
.... και φρουτάκι φλαμπέ για επιδόρπιο...
![]() --- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα και Ειρηνη να περνάτε καλα θα είμαστε ηράκλειο 19 Αυγούστου προς το παρόν Λευκάδα
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πολλα φιλια κ´ στους δυο σας !!! ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Της έκοψε το κεφάλι και το κρατούσε περπατώντας | trimer | Κόσμος | 22 | 16-05-2011 14:56 |
Ατάκες σε τράπεζες | MARK | Χιούμορ | 10 | 07-02-2011 11:22 |
Νέος γύρος κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 18-11-2010 23:50 |
Εσεις σε ποια κατηγορια ανηκετε; | emix | Χιούμορ | 19 | 04-05-2009 00:14 |
Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες : Kανεις δε θα σε θυμαται για τις κρυφες σου σκεψεις... | skippybi | Πολιτισμός | 2 | 30-01-2009 18:26 |