![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Υπάρχει ένα τελευταίο σετ, style A, αν σε ενδιαφέρει ακόμη...
|
|
|
|||
|
|||
|
Έμεινε μόνο 1 σετ προστατευτικών! 1 σετ style A, απλό, χωρίς μεσαίο κομμάτι. ![]() Οι τιμές για το GS Forum είναι: Style A 25,00 € 0,50 € για κάθε δεματικό Μόλις διατεθούν τα παραπάνω τεμάχια, η ομαδική αυτή θα κλείσει. Το παρασύνθημα έχει ως εξής:
![]() Στέλνετε με πμ τα στοιχεία σας(ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, πόλη, τηλέφωνο), το στυλ, το σετ και την ποσότητα των δεματικών(style B + μεσαίο B + 6 δεματικά), τον τύπο της μοτοσυκλέτας σας (r1200gs/adv, r1150gs, r1100gs, f800gs) καθώς επίσης και τον τρόπο αποστολής που επιθυμείτε (courier, ΕΛΤΑ). Ο τρόπος πληρωμής θα γίνεται είτε μέσω τραπέζης, είτε με αντικαταβολή. Αν επρόκειτο μέσω τραπέζης, τα στοιχεία μου είναι: Τράπεζα Πειραιώς ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5610-049991-437 IBAN: GR72 0172 6100 0056 1004 9991 437 Ονομα δικαιουχου: ΚΑΡΑΣΜΑΝΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (KARASMANOGLOU ALEXANDROS) Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στο πμ και την απόδειξη κατάθεσης σας. Ενδεικτικά: Κόστος αποστολής με courier (Γενική Ταχυδρομική) : 6,5 € περίπου για Αθήνα - Θεσ/κη και 8-9 € για επαρχία.... ![]() Κόστος αποστολής με ΕΛΤΑ: περιπου 3-5 €.... νομίζω... ![]() Ευχαριστώ ! |
|
|
|||
|
|||
|
Αψογη συσκευασια,απιθανη δουλεια,αψογο προιον!!!
Ευχαριστω πολυ Αλεξ!!! Φωτο φορεμενα αφου βαφτουν πρωτα!! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το ψαξες Ακη με τι βαφη θα τα κανεις?
Για πε για πε! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Yπαρχουν 2 λυσεις Γιαννο.....η πρωτη ειναι η μαυρη ανοδιωση που γινεται σε ειδικο ''μπανιο'' σε καποιον που ασχολειται με αυτα
www.almek.gr η,για να νιωσεις και την χαρα της δημιουργιας,κανεις πολυ καλο καθαρισμα,μετα καλο τριψιμο με γυαλοχαρτο νερου και βαφη με σπρευ θερμοκρασιων,αλλα μετα απο καθε κομματι που βαφεις το περνας ελαφρως με φλογιστρο για ψησιμο και επαναλαμβανεις την διαδικασια 3 φορες.Θα κρατησει πολυ,αλλα οχι για παντα.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Θα πρότεινα η ανοδίωση να είναι σκληρή ανοδίωση (hard anodic film). Αν καταφέρεις να την κάνεις, πες μας σε τιμή την έκανες να έχουμε μια εικόνα κι εμείς... ![]() Αααααααα, περιμένουμε φωτο!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τι διαφορά έχει η σκληρή ανοδίωση (hard anodic film); |
|
|
|||
|
|||
|
Χαράσσεται πιο δύσκολα από την απλή ανοδίωση. Για περισσότερες πληροφορίες ανέτρεξε στο Google...
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχει μείνει 1 τελευταίο σετ προστατευτικών! 1 σετ style A, χωρίς μεσαίο κομμάτι. ![]() Οι τιμές για το GS Forum είναι: Style A 25,00 € 0,50 € για κάθε δεματικό Μόλις διατεθεί το παραπάνω σετ, η ομαδική αυτή θα κλείσει. Το παρασύνθημα έχει ως εξής:
![]() Στέλνετε με πμ τα στοιχεία σας(ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ, πόλη, τηλέφωνο), το στυλ, το σετ και την ποσότητα των δεματικών(style B + μεσαίο B + 6 δεματικά), τον τύπο της μοτοσυκλέτας σας (r1200gs/adv, r1150gs, r1100gs, f800gs) καθώς επίσης και τον τρόπο αποστολής που επιθυμείτε (courier, ΕΛΤΑ). Ο τρόπος πληρωμής θα γίνεται είτε μέσω τραπέζης, είτε με αντικαταβολή. Αν επρόκειτο μέσω τραπέζης, τα στοιχεία μου είναι: Τράπεζα Πειραιώς ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5610-049991-437 IBAN: GR72 0172 6100 0056 1004 9991 437 Ονομα δικαιουχου: ΚΑΡΑΣΜΑΝΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (KARASMANOGLOU ALEXANDROS) Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στο πμ και την απόδειξη κατάθεσης σας. Ενδεικτικά: Κόστος αποστολής με courier (Γενική Ταχυδρομική) : 6,5 € περίπου για Αθήνα - Θεσ/κη και 8-9 € για επαρχία.... ![]() Κόστος αποστολής με ΕΛΤΑ: περίπου 3-5 €.... νομίζω... ![]() Ευχαριστώ ! |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εχω χρονο???? να δω τα οικονομικα μου |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προστατευτικά εξατμίσεων,,made in Alex.,., | tattoopanther | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 67 | 28-03-2012 23:54 |
| Πως να εξηγήσετε σχηματικά στα παιδιά για το sex | zortal | Υγεία | 11 | 19-12-2011 23:07 |
| Προστατευτικο εξατμισης και βαλιτσες!!! | mrdaellis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 11-02-2010 17:55 |
| Πώς να εξαφανίσετε ένα μπουκάλι!!! | georgekostas | Διάφορα | 12 | 10-12-2009 01:16 |
| πωληση βαλίτσες & εξάτμηση | wet & dirty | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 13 | 03-10-2009 14:47 |