![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε συμφέρει να είσαι φίλος μου καλά το πας
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Είσαστε μέγαιρες και οι δυο αλλά δεν θα σας κάνω το χατίρι…… Την μια την βλέπω κάθε μέρα {έτσι όπως αλυσοδένει ο άντρας τις την μηχανή του θα μου βάλει ράτσω σε καμία γωνία} …. ![]() ![]() Την άλλη δεν μπορώ να την βλέπω κάθε μέρα αλλά όποτε την βλέπω τις ψήνω το ψάρι στα χειλι……
![]() Last edited by commander; 16-05-2012 at 15:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Εσενα δεν ξερω αμα σε συμφερει να εισαι φιλη μου.............
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Άκου που σου λέω σε συμφέρει ![]() και αμέσως μετά θα συμφέρει κι εμένα
|
|
|
|||
|
|||
|
Ειναι ευρεως γνωστο οτι το ανδρικο μυαλο δεν εχει τετοια δυεισδηση στην πολυπλοκοτητα οπως το γυναικειο......
Δεν αντιλαμβανομαι το πως και το γιατι αλλα δε σκοτιζομαι!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Λουκανικούμπες, παντσέτες παντόφλες, σουτζουκάκια αξέχαστα, σούβλακος γίγας, σουβλάκια κότας για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, πατατούλες γαρνιτούρα, πιτούλες στα κάρβουνα, σαλατούλες μπόλικες, αλοιφές και παγωμένα μπυρόνια το μενού του Σαββατόβραδου και όλα τα κορμιά στη θάλασσα και στην επιστροφή στα GS με τα μαγιώ
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και καλά κάνεις
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Sakis & Hekima στην Αθήνα..... | Sakis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 237 | 12-04-2012 13:17 |
| χρονια πολλα στον Σακη (sakis) | commander | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 69 | 26-03-2012 12:01 |
| Κοψιδοπροβατοχοιρινοκατάσταση στου Sakis | Sakis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 82 | 29-09-2011 23:54 |
| Χρόνια Πολλά στον Σάκη(Sakis)! | Jefe | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 47 | 19-03-2011 23:19 |
| χρονια πολλα στον Sakis! | AntonisKitoudis | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 7 | 19-03-2010 21:22 |