Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από clear
Συγχαρητηρια παιδιά και καλές δουλειές.
Μπορεί κάποια από αυτές να χρησιμοποιηθεί και ως topcase;;; ή θα το προσθεσετε στην γκάμα προιόντων σας σύντομα.
Εγώ πάντως για topcase θα σας προτιμήσω και θα περιμένω
|
Οι συγκεκριμένες βαλίτσες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για top-case λόγω τον διαστάσεών τους. Πχ για το top-case χρειάζεται άλλο ύψος το οποίο θα πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να βολεύει ένα κράνος + ένα μικρό κενό ώστε να αποφευχθεί τραυματισμός του κράνους ή της βαλίτσας. Βασικά παιδιά η δυσκολία μας δεν είναι να κατασκευάσουμε το top-case αλλά τον αντάπτορα που θα στηρίξει την βαλίτσα στην μοτοσυκλέτα. Χρειάζονται ώρες μελέτης τις οποίες αυτή τη στιγμή δεν μπορέσουμε να διαθέσουμε. Το ξαναλέω πως το όλο εγχείρημα έχει και μειονεκτήματα και ίσως γίνομαι κουραστικός επαναλαμβάνοντάς τα, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα (μικρή ομάδα συνεργατών, έλλειψη κάποιων μηχανημάτων, χειροποίητο).
Και μόνο που μας λες φίλε μου πως θα μας περιμένεις είναι τιμή μας και σε ευχαριστούμε πολύ.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Δήμος
Μπράβο παιδιά!!! Topcase κατασκευάζετε;
|
Δήμο το αυτό
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_366
Για ξεκινάτε και τα τοπ για 1150, γιατί αυτοί οι αλήτες οι 1150-άρηδες έχουν τρελαθεί τελείως 
|

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giclas

ελεξα κε πραγματη το ποσο ειναι 490 ευρο οπως εγραψα + οι βασης της hepco peker που ηταν 300 ευρο κε ηταν αγορασμενες τελη ιουλιου του 2010 κε μαληστα την προηγουμενη πρην την αναχορηση μου για τουρκια
ο λογος που ειναι τοσο ψυλο το κοστος ειναι τα κολληματα alu αν ηταν με προσθηκη στες γονιες πλαστηκον κε πιασμενα με ριβερς τα κοστα θα ηταν πολυ πιο κατο
|
Αυτό ακριβώς θελήσαμε να αποφύγουμε Μιχάλη. Δλδ μια βαλίτσα "κούφια" στην ουσία στις γωνίες (κυκλοφορούν κάποιες στην αγορά και μάλιστα πολύ πιο κάτω από την τιμή που δίνουμε εμείς τη δική μας) που με την παραμικρή πτώση θα είχε σοβαρό πρόβλημα. Πέρα από αυτό νομίζω πως κανένας μας δεν θέλει να δώσει τα ζεστά του ευρώ για να αγοράσει κάτι το οποίο θα έχει μεν εμφάνιση αλλά οι αντοχές του δεν θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του.
(Παρεμπιπτόντως το ετοιμοπόλεμο εργαλείο σου είναι πανέμορφο

)