![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Μην τους ακούς και στεναχωριέσαι παλικάρι μου εσύ. Να σου πω εγώ πως έγιναν τα πράγματα. Όλη μέρα οδηγούσαμε σε χωματόδρομους μέσα στη σκόνη και το μόνο που έβλεπες ήταν κάτι τεράστια δέντρα παντού τριγύρω. Μετά κάτσαμε και φάγαμε κάτι κρέατα ζεστά μόλις είχαν βγει από την σχάρα, τελείως ανθυγιεινό φαγητό δηλαδή. Ήπιαμε και κάτι μπύρες κρύες να σε πονάει ο λαιμός, και ρακί δυνατή να σε πονάει το κεφάλι και ένα χαζοξενόφερτο ποτό χωρίς παγάκια. Μετά δροσιά και κρύο καθόμασταν δίπλα στη φωτιά μπας και ζεσταθούμε. Και μπουρου μπουρου τους έπιασε όλους λογοδιάρροια και έλεγαν ανέκδοτα και αστεία, και ύστερα ύπνος στα χώματα κάτω από κάτι δέντρα που έκαναν τόσο παχιά σκιά που το πρωί δεν άφηναν τις ακτίνες του ήλιου να περάσουν. Και παντού τριγύρω ησυχία. Και την επόμενη μέρα να μαζεύεις και ξανά χωματόδρομος και πάλι ζέστη και μπάνιο σε κρύα νερά στο καταρράκτη. Και μετά φαί σε ταβέρνα και πάλι κρέας. Άστα χάλια σαν να λέμε δηλαδή. Τυχερός ήσουν που δεν ήρθες. Μην νομίζεις ότι θα την γλυτώσεις όμως με το που θα γίνεις καλά και λιώσουν και τα χιόνια θα ξαναπάμε για να το φας και εσύ αυτό το λούκι. Α!!!!!!!!! και να μην το ξεχάσω ΑΧ!!!!!! Αντώνη Αντώνη |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εεεεειιιιι.,.
![]() κάπου εκεί.,., ![]() εκεί θέλω να μείνω.,., ![]() και να αφήσω πίσω μου ταυτότητα, διαβατήριο,και όλα τα σχετικά.,., ![]() ένα ψέμα με κρατάει ., μέσα στην πόλη φυλακή,., ![]() γιαυτό με την πρώτη ευκαιρία την κοπανώ.., ![]() με φίλους .,.,., ![]() .,.,.,για πάνω στο βουνό.,.,. ![]() .,.,τι γίνεται όταν τρως μια τόσο μικρή φραουλίτσα .,., ![]() .,.,και ξαφνικά νιώθεις ότι αυτή είναι η πραγματική γεύση της φράουλας.,. ![]() είναι σκοτάδι μάτια μου πάντα σε αυτήν την πλάση.,, μια χαραμάδα αφήνουμε το φως για να περάσει.,..,. ![]() να μπούνε χρώματα.,φωνές.,., ![]() όνειρα και ταξίδια.,.,., ![]() να κλέψουμε απο τους θεούς.,., ![]() πανάκριβα στολίδια.,., ![]() οι μέλισσες ''ευεργετούν τα άνθη των καρπών'' είναι εργατικές.,συνεργάζονται άψογα δεν τρώνε τροφή μαζεμένη απο άλλους.,., δεν τις αρέσουν οι άσχημες μυρωδιές αντιπαθούν το απαγορευμένο.,., ![]() συμβολικά είναι είναι η πνοή της ζωής.,.,. . |
|
|||
|
|||
![]()
Φευγω τωρα η σε λιγο δεν εχει σημασια..
το κολπο ειναι οτι δε ξεχνω τι ειδα στα Βουνα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τι γίνεται όταν η μηχανή.,.,.,
βρίσκεται εκεί που πρέπει να βρίσκεται.,., ? ![]() τι γίνεται όταν μια καρέκλα δεν είναι καρέκλα.,.,.,? ![]() τίποτε απο όλα αυτά που βλέπουμε, ακούμε και αγγίζουμε.,., ![]() δεν είναι αιώνιο., κατα ανάγκη θα πεθάνει.,.,,. ![]() με φτάνουν μερικές στιγμές μονάχα .,., που αγγίζουν το αιώνιο.,., ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
2. Σε κοιτάει και κάτι σκέφτηκε για τις ενδυματολογικές σου επιλογές. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
1. Τον Αλεξ_Κ
2. Για να ανησυχουν οι αλλοι..... Let the video play!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο ρε παιδια κοντευω να πηδηχτω απο το μπαλκονι.
Φαντασου να δω και τις υπολοιπες και βιντιου.... εχετε πολυ πραμα αποτι εμαθα..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|