![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Kαι από μένα ένα βιντεάκι από το τελευταίο sessions !!!
O πρώτος γύρος είναι αναγνωριστικός !!!! Παρακολουθήστε τις γραμμές του δασκάλου και το βλέμα στις στροφές !!! http://www.youtube.com/my_videos_annotate?v=g47v8mMcDC8 |
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίο βιντεάκι Σταύρο, αλλά γιατί δεν ανοίγει σ΄εμένα !
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
να βοηθήσω λίγο το φίλο μου το Σταύρο....
![]() το Videaki .... |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο ρε Στρατή, τι θα κάναμε χωρίς εσένα
![]() Τι γίνετε φίλε , πως είσαι?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωπ τώρα το είδα !!!
Γειά σε βρε Στρατούλη και σε περίμενα εχθές !!! Ευχαριστώ !!!
|
|
|
|||
|
|||
|
καλά ρε George ..... άντε να τα πούμε από κοντά .....!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Σταυράκο ... πήγα το Σαββάτο και είδα τα παιδιά εν δράση κατά το μεσημεράκι ..... αλλά δυστυχώς την Κυριακή δεν τα κατάφερα .....
|
|
|
|||
|
|||
|
Βαρέθηκα να δειαβάζω συγχαρίκια και άλλες μπαρούφες....
προτείνω να κλειδωθει το θέμα και μετα να πεσει στον κεαδα του καδου ανακύκλωσης.... Σιγά τα ωα...... καποιοι τρέξαν για να το οργανώσουν,κάποιοι βοηθήσαν διοργανωτικά κ.τ.λ και ρωτω.....Ε και??? ![]() ![]() ![]() Εγώ ΔΕΝ ευχαριστώ κανένα παρα μόνο την μαμά μού ![]() ![]() ![]() παλιόπαιδα όλοι σας ...που για να οργανωθει και να καβατζάρετε θέσεις για level 2,3 κ.ο.κ οι γλωσσες σας απο το πολυ γλυψιμο εχουν γίνει φλοκάτες![]() ![]() ![]() Ρε.....ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ το γλύψιμο.....ΕΧΟΥΜΕ και ΣΥΝΕΧΕΙΑ ![]() ![]() ![]() ![]() Σοβαρά τωρα.... Τακη,μπίλη,μαικ,Chief kai bro του chief....κανατε απιθανη δουλεια!!! μπράβο σας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αυτο που έχω να πώ ειναι μια ιστορια,,,και ο νοων νοειτο..... κατεβαινω σουνιο εδω και παρα πολλα χρόνια και με διαφορετικα μηχανάκια,,,,χτες λοιπον...Κυριακή και μετα το Σαββατιατικο μαθηματακι,έκανα μια βόλτα μεχρι το Σουνιο(ενταξει και Λαυριο)για να δώ αν η 80αρα που έκανε το μάθημα (και το ελαφρύ γευμα ) πιάσανε τόπο![]() ![]() ![]() ![]() συμπέρασματα... 1)Ενοιωθα οτι πήγαινα πρώτη φορα ![]() ![]() 2)Ειχα λιγοτερα φρενα-μεγαλύτερη (ελαφρως)μέση ωριαια ταχύτητα 3)Εμφανή λιγότερη κατανάλωση καυσίμου και... τελευταιο και καλυτερο.... 4)ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλύτερο έλεγχο της μηχανής μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Χρειαστηκε να κάνω μερικες χιλιαδες χιλιομετρα σε αρκετα χρονια....και μονο μετα απο ένα μαθηματάκι....κατάλαβα ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ να μου προσφέρει η μοτοσυκλέτα (αντε να γλύψω και εγώ τωρα )Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά όποιος έχει φωτό με την αφεντιά μου πλζ : siraxanz at gmail dot com
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |