![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ΕΥΤΥΧΙΕ σε ευχαριστω πολυ φιλε πολυ καλη δουλεια ταιριαζουν τελεια.Εισαι αψογος και ωραιος.........
![]() ![]() ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Να είσαι καλά Δημήτρη μου σε ευχαριστώ πολύ!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΤΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ.ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΤΥΧΗ
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Last edited by pocopicos; 22-04-2012 at 12:58. |
|
|
|||
|
|||
|
Ευτυχιε καλησπερα θα ηθελα το αυτοκολλητο ψηφιακης εκτυπωσης νουμ 8 σε διαστασης 8χ5,5 και 5χ3,5 το καθενα απο δυο φορες.Ειμαι απο Κοζανη γινετε αποστολη με courier?Το κιν. ειναι 6983642549 ευχαριστω
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι γίνετε θα σου στείλω ΠΜ
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευτύχη ξέχασα να σου δώσω τη παραγγελία μου τις προηγούμενες μέρες! Ελπίζω να προλάβεις για σήμερα! Αν όχι δεν πειράζει
![]() Θα ήθελα το nick name μου Kosttis με κλίση μισό πόντο. Θυμάσε πώς σου το έδειξα. Θέλω 2 κομμάτια ένα 10cm και ένα 8cm. Επίσης φτιάξτο μου και ίσιο, πάλι 10cm και 8cm. Τέλος θα ήθελα ένα αυτοκόλλητο Gsforum για τη πινακίδα και 2 Gsforum κοπής μαύρα για το top case (το μικρό μέγεθος) Ευχαριστώ φίλε μου, τα λέμε από κοντά! |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα Ευτύχιε.
Αν και τώρα με τα μπλουζάκια θα έχεις πνιγεί θα ήθελα να βάλω μια παραγγελία για αυτοκόλλητα και όποτε μπορέσεις τα φτιάχνεις. Έχουμε και λέμε 1) Κοπής #1, 10Χ1 cm, 2 τεμάχια σε μαύρο χρώμα. Τιμή 0,50Χ2=1 ευρώ. 2) Κοπής #1, 17Χ2 cm, 2 τεμάχια σε χρώμα "κίτρινο (κροκί) του F800GS; (sunshine yellow το λέει η μαμά, κάτι σαν το #FFC220)" όπως είχε γράψει και ο φίλος yns. Αν δεν γίνεται σε αυτό το χρώμα τότε αντί για αυτά θα ήθελα 2 τεμάχια από τα κοπής #4 σε 17Χ2 cm πάντα. Τιμή 0,50Χ2=1 ευρώ. 3) Βεδουίνο για ανεμοθώρακα, όπως αυτόν που έφτιαξες στον φίλο kornlaz (http://www.gsforum.gr/635280-post238.html), σε μαύρο χρώμα, 2 τεμάχια. Θα ήθελα να μάθω μόνο τις διαστάσεις του καθότι δεν θέλω κάτι πολύ μεγάλο. Τιμή... δεν υπάρχει για αυτά οπότε αναμένω επίσης. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά και ελπίζω να μην σε κούρασα (λέμε τώρα γιατί φαντάζομαι ότι έχεις πήξει!!! )
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 3M Di Noc Ανθρακονιμάτινα Αυτοκόλλητα | eytyxios | Ομαδικές Αγορές | 200 | 03-12-2013 21:40 |
| Αυτοκόλλητα για R 1200 | Panos Lamb | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 11-06-2011 19:23 |
| Αυτοκόλλητα | Prutanhs | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 27-03-2011 22:43 |