![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε και πάλι με υγεία |
|
|
|||
|
|||
|
+1 αιμοπεταλια απ'τον Νικολα!
Το πρωι στο Ελπις για τον συνανθρωπο το απογευμα στην ...Ανεργια μετα απο 23 χρονια δουλειας..Η Απανθρωπια σ'όλο της το μεγαλειο!!! Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
+1 αιμοπεταλια απ'τον Κωστα ( τον ''...κατ'εντολη γιατρου!...'')
![]() ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ...ανθρωπακια Φιλοι μου! Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
.....ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑΤΡΟΥ................. . . . . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ +1* |
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ - ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ. . . . . Ο Αη Βασίλης θα μας ανταμείψει!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
υγεία σε όλους!!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τελικά αυτό το θρεντ πολύ το ''γουστάρω''! Θα μου πεις ''Τι λες ΡΕ?!''
Κι όμως, το πλήθος των Ανθρώπων που ''ταξίδεψαν'' μέχρι το Ελπις/και όχι μόνο - με αφορμή αυτο το θρεντ - δώσαν δε δώσαν αίμα/αιμοπετάλια, στην πλειοψηφία τους άσχετοι με το φόρουμ, απλοί γνωστοί μας, καθώς και οι εκατοντάδες σκέψεις μεγάλων και μικρών παιδιών που η σκέψη τους έκανε τουλάχιστον μια ''στάση'' ζωής στον πόνο που υπάρχει εκεί, έδωσε, πιστεύω, μια ισορροπία απέναντι στην μιζέρια της εποχής μας και μια απάντηση στο τι σημαίνει ''υποφέρω'' (οικονομικά,εργασιακά) και Υποφέρω αλλά ΠΡΕΠΕΙ να'μαι ΕΚΕΙ και να'μαι ΔΥΝΑΤΟΣ ! Καλά Χριστούγεννα σ'όλους ...που πρέπει να΄ναι εκεί και πρέπει να΄ναι δυνατοί! Τα λεμε... Last edited by XCHALLENGE; 23-12-2011 at 23:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Σήμερα Χριστούγεννα θα ειμαστε εκει -για λιγο- για να ...''κλεψουμε'' κανα γνησιο χαμογελο απο'τον Κωνσταντίνο και τους φιλους του!
![]() Γυρω στις 12'00... Τα λεμε...ΕΚΕΙ! ![]() Τα παιδια που πανε επισκεπτες ΔΕΝ πρεπει να ερχονται σε επαφη με τα νοσηλευομενα λογω ιωσεων...Αλλα εκει στο Ελπις εχουν ...ωραιο προαυλιο! Last edited by XCHALLENGE; 25-12-2011 at 08:34. |
|
|
|||
|
|||
|
Χρόνια πολλα θα είμαι και εγω εκει
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 19:48 |
| Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 14:01 |
| Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 22:01 |
| Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 01:36 |