![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εχω δυο τελευταια πολυ σπεσιαλ,πριν βγουμε Αυλώνα (εκει εφυγα) σε λιγο θα χουν ανεβει.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() με μετρο ομως ε?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ενα μπράβο στον Τάκη και τον Βασίλη και τον Δημήτρη τον Αρκά για την υλοποίηση της χωμάτινης βόλτας !!
Για να γνωριστούμε λοιπόν με τους φίλους !!!! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Από την πρώτη μου βόλτα με το GSFORUM έχω τις καλύτερες εντυπώσεις.
Πάμε για την επόμενη!!!:sm5: |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο σας πάντως, τόσο μεγάλη παρέα και όλα καλά!
αντε και στα επόμενα να καταφέρω να έρθω
|
|
|
|||
|
|||
|
Είστε ΩΡΑΙΟΙ!!!!!
Κάνετε αυτό που γουστάρω να κάνω κι εγώ, χρησιμοποιείτε τις μηχανές σας για αυτό που φτιάχτηκαν! Χαίρομαι πολύ που περάσατε τέλεια και συμφωνώ με τον Marka, κρίμα που δεν μπορέσαμε να είμαστε κι εμείς εκεί μαζί σας! Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό. Πάντα καλές βόλτες να'χουμε όλοι και -όταν συμβαίνει- ανώδυνες πτώσεις (θέλουμε δε θέλουμε είναι κι αυτές στο πρόγραμμα..). Μπράβο σε όλους τους οργανωτές, συντελεστές και συμμετάσχοντες! Και στην επόμενη με το καλό σύντεκνοι!
|
|
|
|||
|
|||
|
φιλαρακια σας περιμενουμε να ρθειτε οποτε γουσταρετε στα μερη μας και κανονιζουμε ωραια χωματινη!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| προεκταση ζελατινας 40€ | GAGARIN | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 01-12-2010 12:16 |
| Προεκταση ζελατινας TOURATECK | antonis1150GSA | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 2 | 23-02-2010 14:40 |
| Χειμερινές εκπτώσεις( στη Γερμανία) | fmargaritis | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 13 | 29-01-2010 00:46 |
| Περί Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας | skippybi | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 4 | 04-05-2009 00:33 |