![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τώρα έκοψα το φαί. Πρέπει να χάσω επειγώντος άλλα 5 kg. Μπορεί να είναι και απο την πείνα να βλέπω παραισθήσεις Καλά είσαι.............. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
napgeo αφου εισαι καλο πεδι γιατι δεν μερημνας να πανε 2,3 χοντακια στο βεροληνο να τα δη κε Μερκελ πος δουλευουν μπας κε φτιαξου κατι αξιοπηστο. σκεφτηκες να ειναι κουρδισμενη η λατερνα τη γλετια θα γυνου στο διταυτα το νεο honda crossturer ουτε που πλησιασε το adventure 1200 που ειναι στη δυση του εν αναμονη του νεου adventure 1240 ,1270 ti ? που θα εχει ολα τα καλουδια του rr 1000 που στη γενεση του εφερε τα πανο κατο στον ανταγονησμο με τα gsx r , r1 , cbr κλπ να μενου χασκοντας διοτι απο το πουθενα καθηεροθηκε στη κατηγορια Last edited by giclas; 24-04-2012 at 23:11. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Χριστός Ανέστη Μιχάλη μου. Από σήμερα είμαι (παντελονιασμένος ) μην μου λες πολλά γιατί δεν αργεί να γυρίσει το μυαλό και να την πάρω. ![]() Για πες μας τα νέα από τη δίκη στο Νησί. Γνώμες θέλω από φίλους και συζητήσεις………… |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστή και αντικειμενική άποψη. Χωρίς λόγια περιττά………. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
πρην ενα μηνα περηπου οπως επα πιο πανο το οδηγεισα κε ηπα καπια πραγματα χτες το ηδα κε στα πασα πος πηγενη οντος πολη γρηγορω στα πολυ ανηκτα ηταν σηναχεια πησω μου δεν μου αφηνε ιντζα φυσηκα η ταχητητα που πηγενα μαι δεν ηταν στο φουλ σεκαπιο σημειο τον αφησα κε περασε μροστα μου για να δο πος πηγενη κε πραγματηκα πηγενε πολυ ωρεα πλαγιαζε διορθονε της γραμες του με λυγα λογια αστερη.
σε καπιο συμειο που το οδοστρομα ηταν τελειο αλλα με πολυ κληστες στροφες κε πιο μηκρες ευθεις μεταξη Πλατρον -Τροοδιτισσας αποστασης 8 χιλομετρο περηπου το Χοντακη εμηνε αρκετα πησο πραγμα που δηχνη πος δεν ειαι για τετια πραγματα κε πος το μηχανακη ειναι για εθνηκη οδο επισης στο Προδρομο που σταματησαμε για καφε προσεξα πος ο σκελετος του ειναι ιδιος με το vfr με πιο ψηλα τημονια κε το πιο αρνητικο η σελλα του για να επανατοποθετηθη θα πρεη πρωτα να αφερεσης την πακαζιερα κε ασε που πρεπη να την τοποθετησης με ευλαυια αφου εχη 6 υποδοχες +την κληδαργια Last edited by giclas; 30-04-2012 at 09:32. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τρόποι καλής συμπεριφοράς στο τραπέζι… (Παγκοσμίως!) | black_hawk | Κόσμος | 6 | 31-12-2011 11:10 |
Στη μαζική παραγωγή το Honda Crosstourer | paliouras39 | Άλλες εταιρίες | 12 | 26-10-2011 00:35 |
ΝΕΟ HONDA CROSSTOURER (ex VARADERO) | IOTH1X | Άλλες εταιρίες | 1 | 27-05-2011 20:40 |
Honda NT 700 VA vs Suzuki AN 650 Exec ABS Ένα μίνι συγκριτικό | siraxanz | Άλλες εταιρίες | 48 | 10-05-2011 09:24 |