![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Η θέα από οποία πλευρά και να γυρίσεις απλά σου προκαλεί δέος ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το Astakophone έχει Tapatalk 2... Επιτέλους!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Ετσι η παρέα από Θεσσαλονίκη , Αθήνα , Λάρισα ,Χαλκίδα και Βόλο έφτασε στην κατοικία των θεών του Ολύμπου ...
![]() ![]() ![]() Ενα ευχαριστω σε όλους και σε κάθε ένα ξεχωριστά , ήσασταν όλοι υπεροχή το κατα χάρηκα πραγματικα τώρα που το σκέφτομαι ήμασταν η καλύτερη παρέα που μπορούσε να ανεβεί σε αυτό το βουνό ... Τα φιλία μου και την αγάπη μου :-) Το Astakophone έχει Tapatalk 2... Επιτέλους!!! |
|
|
|||
|
|||
|
σταματα ρε Αντωνη.....
μας εχεις τρελλανει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο ρε παιδια
Τι έχασα γ@μωτο... Δεν πειράζει στην επόμενη σιγουρα ... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Συγχαρητήρια!!
![]() Σίγουρα θα ήταν μοναδική εμπειρία...Την επόμενη θα φροντίσω να είμαι κι εγώ, κουράστηκα να ζηλεύω...
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ω ρε φίλε!!! Τι να πω τώρα... ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Αστακέ πολύ ωραία πλάνα
![]() Μας "έριξες"(ξέχασες) τους Αργείτες Πλακίτσα.. ![]() Πριν λίγο επιστρέψαμε Άργος... Η σημερινή εμπειρία δεν περιγράφεται με λόγια... Δέος κ φόβο προκαλεί η θέα της υψηλότερης κορυφής του Ολύμπου Η κορυφή Μύτικας .... Μιά προσωπική επιθυμία 30 ετών, εκπληρώθηκε κατά ένα μεγάλο μέρος σήμερα... Φτάσαμε στην βάση του Μύτικα... Μπραβο στον Χρήστο τον τατοο που μας έδωσε την ευκαιρία αυτή. Συνοδευόμασταν από έμπειρο ορειβάτη-μοτοσυκλετιστή το Λάμπρο Λάμπρο πολλά ευχαριστώ! Θα επανέλθω με φωτό
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Καλη ξεκουραση ... εχεις δικαιο Χαρη + Αργος και Καβαλα ![]()
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|