GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 06-06-2010, 22:38
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Neo Εμφάνιση μηνυμάτων
Νόμιμο???
Φυσικά και δεν θα τα έπαιρνα όπως σε κάποιες φάσεις στη ζωή μου (όντας εκλεγμένος) που μου δόθηκε η δυνατότητα δεν σκέφτηκα στιγμή να χρηματιστώ. Δεν το ξερα ότι πρέπει να δηλώσω απατεώνας και λαμόγιο γιατί άλλιώς σε κάποιο φόρουμ στο Inernet κάποιος GeorgeP θα με πει ψεύτη...

Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...
Ωραια, παμε πάλι!!!!!

Εισαι ο υπουργος Αμυνας, κι ερχεται η Λοκχηντ και σου λεει τα 20 F16 που θελεις κοστιζουν 500,000,000,000 εκ των οποιων τα 5,000,000 ειναι δικα σου! Θα τα επαιρνες ¨η οχι? Δεδομενου οτι η αγορα ειναι νομιμη (αποφασισμενη απο το ΚΥΣΕΑ) και η προμηθεια ειναι κι αυτη νομιμη (διαβασε το σχετικο ΦΕΚ του 1975)! Δηλαδη νομοθετημενη!!!!!!

Αλλο εκλεγμενος και να ερχομαι και να σου λεω ''θελεις βιδες?'' μάλιστα ''κοστιζουν τοσο'' και να μου λες ''και για μενα κατι τις?'' μάλιστα ''τοτε οι βιδες κοστιζουν συν το κατι τις σου''!! Αυτο ειναι λαμογια και οχι το πρωτο που μιλαω εγω!!!

Σε ολες τις πολιτικες συζητησεις σε αυτο το φορουμ με χεις διαβασει να αποκαλω κανεναν ψευτη????? Ειτε πολιτικο προσωπο ειτε μελος????
Reply With Quote
Παλιό 07-06-2010, 11:18
Neo Ο/Η Neo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Αθήνα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων

Ωραια, παμε πάλι!!!!!

Εισαι ο υπουργος Αμυνας, κι ερχεται η Λοκχηντ και σου λεει τα 20 F16 που θελεις κοστιζουν 500,000,000,000 εκ των οποιων τα 5,000,000 ειναι δικα σου! Θα τα επαιρνες ¨η οχι? Δεδομενου οτι η αγορα ειναι νομιμη (αποφασισμενη απο το ΚΥΣΕΑ) και η προμηθεια ειναι κι αυτη νομιμη (διαβασε το σχετικο ΦΕΚ του 1975)! Δηλαδη νομοθετημενη!!!!!!

Αλλο εκλεγμενος και να ερχομαι και να σου λεω ''θελεις βιδες?'' μάλιστα ''κοστιζουν τοσο'' και να μου λες ''και για μενα κατι τις?'' μάλιστα ''τοτε οι βιδες κοστιζουν συν το κατι τις σου''!! Αυτο ειναι λαμογια και οχι το πρωτο που μιλαω εγω!!!

Σε ολες τις πολιτικες συζητησεις σε αυτο το φορουμ με χεις διαβασει να αποκαλω κανεναν ψευτη????? Ειτε πολιτικο προσωπο ειτε μελος????
Λοιπόν , επειδή σε αυτή τη χώρα έχουμε μπερδέψει το νόμιμο με το ηθικό και παίζουμε με τις λέξεις χάνοντας το νόημα σου ξαναλέω με όλο το θάρρος της γνώμης μου ότι ΟΧΙ δεν θα τα έπαιρνα.Η αν τα έπαιρνα θα τα έβαζα σε κρατικό λογαριασμό ώστε να διατεθούν σε κάποιο δημόσιο έργο. Λυπάμαι άλλα όπως αλλιώς και να μου το εκφράσεις την ίδια απάντηση θα λάβεις καθώς με τον ίδιο άνθρωπο μιλάς. Και δεν κατάλαβα που είναι η απορία και η ''νομιμότητα'' που ισχυρίζεσαι, τα δούλεψα μήπως αυτά τα χρήματα και μου ανήκουν? Από που και ως που θα βάλω χρήματα του δημοσίου στην τσέπη μου, επειδή κάποιος προσφέρθηκε να τα δώσει επεισή πήρε τη δουλειά?

Τέλος επειδή το καλό με τα forum είναι ότι: scripta manent, αν τσεκάρεις το ποστ σου στην πρώτη σελίδα θα δεις ότι γράφεις πως αν πω ότι δεν θα έπαιρνα τα χρήματα θα έλεγα ψέμματα. Στο χωριό μου αυτόν που λέει ψέμματα τον λέμε ψεύτη.
Reply With Quote
Παλιό 07-06-2010, 11:39
Gazi Ο/Η Gazi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Χανιά

Οξωωωωω........Σε όλους αυτούς!!!Οξωωωωωωωωωωω
Reply With Quote
Παλιό 07-06-2010, 16:50
Senior Member

Απόσπασμα:
Λοιπόν , επειδή σε αυτή τη χώρα έχουμε μπερδέψει το νόμιμο με το ηθικό και παίζουμε με τις λέξεις χάνοντας το νόημα σου ξαναλέω με όλο το θάρρος της γνώμης μου ότι ΟΧΙ δεν θα τα έπαιρνα.Η αν τα έπαιρνα θα τα έβαζα σε κρατικό λογαριασμό ώστε να διατεθούν σε κάποιο δημόσιο έργο. Λυπάμαι άλλα όπως αλλιώς και να μου το εκφράσεις την ίδια απάντηση θα λάβεις καθώς με τον ίδιο άνθρωπο μιλάς. Και δεν κατάλαβα που είναι η απορία και η ''νομιμότητα'' που ισχυρίζεσαι, τα δούλεψα μήπως αυτά τα χρήματα και μου ανήκουν? Από που και ως που θα βάλω χρήματα του δημοσίου στην τσέπη μου, επειδή κάποιος προσφέρθηκε να τα δώσει επεισή πήρε τη δουλειά?

Τέλος επειδή το καλό με τα forum είναι ότι: scripta manent, αν τσεκάρεις το ποστ σου στην πρώτη σελίδα θα δεις ότι γράφεις πως αν πω ότι δεν θα έπαιρνα τα χρήματα θα έλεγα ψέμματα. Στο χωριό μου αυτόν που λέει ψέμματα τον λέμε ψεύτη.
OK!! Kανενα σχόλιο!!

Πάντως η νομιμες προμηθειες οπως περιγραφονται στο ΦΕΚ δεν ειναι παράνομα χρηματα αρκει να δηλωνονται στο ποθεν εσχες και να μην σηκωνουν την τιμη του προιοντος ¨η της υπηρεσιας για τα οποια καταβάλλονται!!! Απλως ορισμενοι πανε περα απο τα νομιμα και αυτο ειναι το λαθος! Οχι οτι δεν ειναι λαθος το ολο συστημα αλλα αν παμε με το γραμμα του νομου ειναι λαθος/παρανομο απο ενα σημειο και επειτα!!!

Οσο για το ''ψεμματα'' που ανεφερα δεν σημαινει οτι αποκαλω καποιον ψευτη! εν τη ρήμην του λογου και σε δημοσιες ¨η ιδιωτικες φιλικες συζητησεις αυτες οι εκφρασεις συνηθιζονται!! Απλα στα χωρια λογω διαφορων....... ελειψεων.......παρεξηγουνται!!!

Last edited by GeorgeP; 07-06-2010 at 16:56.
Reply With Quote
Παλιό 07-06-2010, 20:26
Neo Ο/Η Neo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Αθήνα

Οσο για το ''ψεμματα'' που ανεφερα δεν σημαινει οτι αποκαλω καποιον ψευτη! εν τη ρήμην του λογου και σε δημοσιες ¨η ιδιωτικες φιλικες συζητησεις αυτες οι εκφρασεις συνηθιζονται!! Απλα στα χωρια λογω διαφορων....... ελειψεων.......παρεξηγουνται!!![/QUOTE]

...σε δικαιολογώ γιατί έπρεπε κάτι να γράψεις...
Reply With Quote
Παλιό 08-06-2010, 10:37
Senior Member

Απόσπασμα:
Οσο για το ''ψεμματα'' που ανεφερα δεν σημαινει οτι αποκαλω καποιον ψευτη! εν τη ρήμην του λογου και σε δημοσιες ¨η ιδιωτικες φιλικες συζητησεις αυτες οι εκφρασεις συνηθιζονται!! Απλα στα χωρια λογω διαφορων....... ελειψεων.......παρεξηγουνται!!!
...σε δικαιολογώ γιατί έπρεπε κάτι να γράψεις... [/QUOTE]

οοοοοοοοοοοοοτι πεις!!!!
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο

Κανόνες καταχώρησης