![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάρε μια Vespa που έχει και τρεις ρόδες….
|
|
|
|||
|
|||
|
αυτο το innοva ειναι για πεταμα.................χτυπαει μπιελα για πλακα-το σκουτερακι πολλα τα φραγκα του για service,οποτε μαλλον αλλο παπι θα κατεληγα οχi honda
|
|
|
|||
|
|||
|
το scooter της honda αυτο το καινουριο ειναι πολυ ωραιο.κι οχι τοσο ακριβο,παπι με τιποτα απο τα καινουρια τα φλωρικα που κυκλοφορουν.
astrea honda c90 yamaha crypton r. αυτα μου αρεσουν. |
|
|
|||
|
|||
|
οπως εχει πει και ο μεγαλος επιθεωρητης ΚΑΛΑΧΑΝ......η γνωμη ειναι σαν την κ@λ@τρυπιδα,ολοι εχουν απο μια
![]() ![]() ![]() μετα απο ολες αυτες τις γνωμες,νομιζω οτι ο σπυρος κατασταλαξε για την αγορα του....... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Με έχει απασχολήσει και μένα το θέμα και προτίμησα να το λύσω με κάτι που να μου αρέσει και να έχει και στυλ!
Καθημερινώς οργώνω πλέον την Αθήνα (από 60-100χλμ) με ένα παλιό μονοκύλινδρο της BMW, ένα R26. Έχει άξονα, είναι μοτοσυκλέτα, καίει λίγο και τώρα που στρώνει ο κινητήρας του, γιατί ήταν από ανακατασκευή ολόκληρο, περνάει τα 100χλμ/ω! Όσο για το τι χρειάζεται, ένα τίποτε του είναι αρκετό. Το τελευταίο μονοκύλινδρο που έβγαλε η BMW το 56, μέχρι να ξαναφτάσει στο F650. Κάλαχαν ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γεια σου αρχηγε με τα ωραια σου ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Και για να πω και εγω τα της κολ.....δας
Παπακι C-50, ΑΘΑΝΑΤΟ!!! Εχω ενα του '85 ...
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σκούτερ | NLS | Άλλες εταιρίες | 35 | 27-04-2010 15:25 |
| Παπί KYMCO NEXXON 50 | steliosx | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 2 | 13-04-2010 17:24 |