![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Comander, Rambo, Rocky!
Σε θέλω Ταρζάν στην Βάλια και ΟΥΚ στην Κάλντα. Βγάλτε φωτογραφίες όταν δαμάζετε τις αρκούδες και πίνετε κρασί μαζί τους. Επίσης, βγάλτε φωτογραφίες όταν εκπαιδεύετε τους λύκους να σας φέρνουν πάπιες και πορτοκάλια για βραδινό. Να περάσετε καλά, να γεμίσετε μπαταρίες και να μας έρθετε με πολλές φωτογραφίες. Καλό δρόμο παιδιά. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να μετατεθει καμια βδομαδα παιζει;Δυστηχως θωμα δεν μπορω να ακολουθησω αυτο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το θηρίο μόλις το έφτιαξα, αλλά θέλει μερικά μαζέματα και τέστ οτι θα με βγάλει ασπροπρόσωπο, δίχως οδική βοήθεια
γι αυτό το δι-τριήμερο δεν είμαι, ευχαρίστως και το κουβεντιάζουμε για άλλο η ιδέα πρώτη, το μέρος άψογο, ο καιρός κουτί και η διάθεση προκαταβολική! αλλά κάποια επόμενη φορά από μένα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν παλευετε με τιποτα ρε δημητρη????????
|
|
|||
|
|||
![]()
Μα με τίποτα !!! Και όχι τίποτε άλλο , αλλά κατάφερα και πήρα την άδεια από την γυναίκα (βλεπεις είχε και ο μικρός αγώνες) και κόλλησα στο αφεντικό.Με τίποτε δεν έδινε την Παρασκευή.Αιτία?? Θέλει να λείπει εκείνος , οπότε μήν κάνουμε το "μαγαζί" μπουρ@ελο.
Απ΄οτι κατάλαβα δεν υπάρχει περίπτωση μετάθεσης. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΔΥΣΤΗΧΩς ΡΕ Μ@ΜΟΤΙ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΑΛΕΙ
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν και το τριήμερο θα είμαι στο τρέξιμο με τις δουλειές,μπορεί και να σας πετύχω κάπου.
αν θέλετε στείλτε με π.μ ένα τηλέφωνο που μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας. αν χρειαστείτε κάποια βοήθεια στην περιοχή υπάρχει και φορτηγο,ακόμα και γερανός.πάνω απο το αρκουδόρεμα και μέχρι το μέτσοβο,έχει ο κολλητός μου τα γελάδια του.οτιδήποτε θελήσετε για πληροφορίες,πάρτε τηλ.αν και θα τα βρείτε όλα μπροστά σας και εύκολα. αντίσκηνο μπορείτε να στίσετε άνετα και χαλαρά στο γρεβενίτι και σε όλη την περιοχή του χωριού,αλλά και μέσα στο χωριό περιβόλι.αλλά μόνο σε αυτά τα 2 μέρη. καλά να περάσετε! πάρε και ένα εύκολο νουμερό μου κων/νος 6976 11 33 44 Last edited by tsompanis; 07-07-2010 at 23:16. |
|
|||
|
|||
![]()
πάρε και ένα εύκολο νουμερό μου
κων/νος 6976 11 33 44[/QUOTE] Φιλε κωστα κραταμε το τηλ, και ολα τα αλλα ειπες που μας ευχαριστουμε και ποιος ξερει μπορει να εχεις λασκα για εναν καφε
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Γειά σου ρε τσομπάνη φίλε μας ..... θυσία γίνεσαι για τους φίλους .... ![]() .
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σαν σήμερα...........28 Ιουλίου | skippybi | Χρήσιμα | 7 | 30-07-2009 16:29 |
Σαν Σήμερα 18 Ιουλίου | Gazi | Χρήσιμα | 5 | 19-07-2009 05:08 |
MOTO GP - 19 Ιουλίου 2009 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αγώνες | 3 | 19-07-2009 00:14 |
Σαν σήμερα...........11 Ιουλίου | skippybi | Χρήσιμα | 6 | 14-07-2009 23:21 |
Σαν σήμερα...........10 Ιουλίου | skippybi | Χρήσιμα | 4 | 11-07-2009 10:59 |