![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Είσαι κακος
![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Πόσα λάστιχα φουσκώνουν με το στόμα οι "νέοι" ;;;;;;;;;
![]() ![]() ![]() ![]() .
|
||||
|
||||
|
Στράτο,
σε περιμένουμε να γνωριστούμε κ από κοντά ..... ![]() .
|
|||
|
|||
|
Αντε μπραβο να μαζευομαστε σιγα σγα!! Πολυ χαιρομαι. Για να ξανα θυμηθουμε το μαθημα.....εχουμε κι λεμε. Ραντεβου στο yabanaki στην Βαρκιζα 11 η ωρα και μετα παραλιακα στο Λαυριο για καφεδακι.
Καλο θα ηταν να μην αργησουμε το ραντεβου γιατι Κυριακη στο Λαυριο θα γινετε χαμος!! |
|
|
|||
|
|||
|
Η παρέα ήταν φοβερή όλο πλάκες "αν ήταν να αγοράσω Honda έπαιρνα και πλυντήριο τον ίδιο θόρυβο κάνουν" τεχνικές πληροφορίες έδιναν και έπαιρναν επιτέλους θα φτιάξω τη σέλα μου
Οι κυριλέ έκαναν δικό τους μπαϊράκι με ούζο και μεζέ ποιοι ήταν αυτοί; μα φυσικά οι κάτοχοι RT (Δεν θα φτιάξω το δικό μου?? χε χε) οι υπόλοιποι την βγάλαμε με καφέ και πλάκα. Τελικά ωραία περάσαμε αν και για το λίγο που ήταν για μένα λόγο ανωτέρας "βίας" Να και οι πρώτες φωτό από τους πρώτους που ήρθαν και το τραπέζι στην αρχή πριν έρθουν και οι "καθυστερημένοι" Last edited by soter3gm; 08-03-2009 at 19:26. |
|
|
|||
|
|||
|
μερικες και απο εμενα...
Στον τοπο συγκεντρωσεις yabanaki 11 η ωρα κανενας δεν αργησε.... ![]() ..... ![]() τα κυριλε θυρια μας.... ![]() η παρεα μας ζωη να εχουμε 22 ημασταν... ![]() απο μακρια... ![]() και μερικα μοτορια..... ![]() Ο καιρος στο πηγαινε και οσο καθησαμε εκει μια χαρα ηταν.Στον γυρησμο εγινε πάρτι χαχαχαχα γιναμε μουσκεμα! Ενα ευχαριστω σε ολους για την παρεα να ειστε ολοι καλα ΔΑΝΑΟΣ |
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο παιδια ελπιζω να μπορεσω την επομενη και γω...
|
|
|
|||
|
|||
|
Aυτά είναι,μπράβο παιδιά!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ ωραίες οι φωτό!!!
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν πρόλαβα τον καφέ. Ήμουν όμως σ'αυτό που ακολούθησε (φωτό, αναμένονται). Να σημειώσω ότι όση ώρα τα παιδιά ήταν στο Λαύριο, βρισκόμουν στο Εκθεσιακό Κέντρο στο Ελ. Βενιζέλος. Μπήκα ενώ η μέρα ήταν ηλιόλουστη και όταν βγήκα, έριχνε καρέκλες!!! Άνοιξη, θα μου πείτε..... |
|
|
|||
|
|||
|
Bravo παιδιά!
Sorry που δεν καταφέραμε να βρεθούμε αλλά.... "κότεψαμε" με τον καιρό. Στις λιακάδες λοιπόν! |
![]() |
| Tags |
| bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|