![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Πάντως το μοναδικό που με κουράζει, είναι όταν ξαναπερνώ από τον ίδιο δρόμο!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Νεώτερα (ξέρεις που)... δεν είδα. Κανονίστε γιατί φεύγω πάλι!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() τί πράγμα είναι αυτό;;; ![]() καθένας που πάει μια βολτούλα για καφέ, το ανεβάζει κιόλας στο φόρουμ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Γιάνναρε και Φροσάρα!!!!!!!!!!!!!!! άν αυτό είναι βολτούλα με τη μηχανή, τότε εγώ δεν έχω πάει ποτέ ούτε μέχρι το σουπερμάρκετ της γειτονιάς φιλαράκια... ![]() ![]() πάντα έτσι να είσαστε, αγαπημένοι και ορεξάτοι για ταξίδια!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Γειά σου Billy!!!!!!!!!!
Στην Θεσσαλονίκη, κόντεψα να πέσω γιατί είδα κάποιον που σου έμοιαζε και λέω κάτσε να δεις που θα έχουμε "θερμό επεισόδιο" στην +πρωτεύουσα. Δυστυχώς απλά σου έμοιαζε... Δεν πειράζει, πιστεύω τον χειμώνα να προλάβω καμμιά καλή ομαδική και να τα πούμε από κοντά. ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίος ο Γιάννης,άντε και στο επόμενο................
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ενδοεπικοινωνία με την γυναίκα μου???? Δεν τρελάθηκα ακόμα.... Με παρακαλούσε να πάρω αλλά εγώ έκανα συνεχώς την "πάπια". Λίγες ώρες ήσυχο το κεφάλι δεν είναι μικρό πράγμα. Τόσο που σκέφτομαι να κυκλοφορούμε στο σπίτι με κράνος
|
|
|
|||
|
|||
|
Σιγά ρε Μπίλλυ, τι έγινε φεύγεις μετανάστης?!?!!?!?
![]() Στο κάτω-κάτω θα την οργανώσουμε για έξω από το σπίτι σου!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
παντα τετοια γιαννη και φροσω!
|
|
|
|||
|
|||
|
ευχαριστούμε κώστα.
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μιά όμορφη φωτογραφία | syan | Διάφορα | 17 | 08-02-2010 17:01 |
| Μιά ματιά στίς παλιές | syan | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 06-09-2009 20:34 |
| Μια κοντινή βολτούλα | arisxios | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 9 | 16-12-2008 22:30 |