![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Οι boxer όπως είπαν και οι πιό πάνω τσιμπάνε λαδάκι και ειδικά όταν αυτό είναι πλήρως συνθετικό. Παρ' όλ' αυτά εγώ στη δικιά μου βάζω πλήρως συνθετικά της torco. Πριν από αυτά έβαζα motul πάλι πλήρως συνθετικό και ανάμεσα σε 2 αλλαγές (4000 χλμ) τσίμπαγε 300 ml. Συμπέρασμα: βάζεις ένα καλό λαδάκι αλλά δεν το αφήνεις στην τύχη του από καιρό σε καιρό ελέγχεις στάθμη και συμπληρώνεις αν χρειαστεί.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εχω ασχημες εντυπωσεις . Σαν να ακουω πιο πολυ τον κινητηρα , χωρια που εχω συμπληρωσει καμποσες φορες. Η προηγουμενη επιλογη των εξουσιοδωτημενων πιστευω οτι ηταν καλλιτερη. Μπορει να το επιβεβαιωσει και κανεις αλλος φιλος ? |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ μόλις έβαλα Aral στο μοτέρ γλύκανε και δεν το καίει σαν νεράκι, τα castrol ούτε τσάμπα δεν τα ξαναβάζω…
Α και τα Aral για αυτοκίνητο όχι για μηχανή, ήταν τα elastic. Και την προηγούμενη φορά είχα βάλει Mobil 1 20/50 αυτοκινήτου, και με αυτά το ίδιο με τα Aral. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τί να μας πει και ο ..... νομπελίστας! | Arkas | Ελλάδα | 6 | 29-08-2010 18:14 |
Σκέφτομαι για το F 800 Gs - Τί λέτε ;;; | potis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 45 | 23-06-2010 11:52 |
Τί σκάφος να πάρω ;;; | Michael Chatzilias | Διάφορα | 70 | 24-04-2010 07:34 |
Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για το λάδι της μοτοσυκλέτας μας.!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 9 | 24-05-2009 05:45 |
Τί περιμένω από τον Άγιο Βασίλη.... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-12-2008 14:57 |