![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
∏ολύχρονος Δημήτρη με υγεία και πάντα όρθιος.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύχρονος Δημητρό και ότι επιθυμείς .
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια Πολλά Δημήτρη κ να χαίρεσαι όσους αγαπάς! Α! Και να σε χαίρονται κι εκείνοι...
![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Το να πω ένα ευχαριστώ είναι λίγο για μένα αλλά δεν βρίσκω την κατάλληλη λέξη για να σας δείξω την ευχάριστη έκπληξη όταν είδα τις ευχές σας και τη συμμετοχή από όλους εσάς που με τιμήσατε με τις ευχές σας στα γενέθλια μου . Θα το γράψω με μεγάλα γράμματα αλλά και πάλι έμενα δεν με ικανοποιεί . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΩΜΑΙ . ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δημητρο,χρονια σου πολλα,αλλα προπαντων ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαράκο μου πολύχρονος και υγιείς να χαίρεσαι την οικογένεια σου και να τους βλέπεις όπως επιθυμείς να πω στους φίλους μας ότι είχα την τιμή να βρεθούμε την περασμένη εβδομαδα στο νησί σου και τα είπαμε από κοντά να είσαι πάντα καλά και πάντα ορθιος.
|
|
|||
|
|||
![]() χρόνια πολλά Δημήτρη...να εκπληρώνεις κάθε σου επιθυμία
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη μου ΧΡΟΝΙΑ σου ΠΟΛΛΑ και οτι αγαπάς φίλε !!!
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια πολλά στον Δημήτρη (DEMETRES) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 8 | 13-09-2010 11:18 |
Χρόνια πολλά στον Δημήτρη (Hondakias) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 8 | 21-02-2010 16:50 |
Χρόνια πολλά στον Δημήτρη .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 63 | 18-11-2009 00:22 |
Χρόνια πολλά στον Δημήτρη (Arkas) .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 65 | 16-10-2009 12:19 |