![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
καλα να περασετε!
|
|
|
|||
|
|||
|
καφε
μπυρα μεζεδες και ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ολλα σε ενα νοικοκυρεμενα.......... :sm6::sm6: |
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστούμε φιλαράκια.
Αντώνη μου, α) Έμαθες; β) Να σε πω; ή γ) Θα περιμένεις; Έχω το κατάλληλο φάρμακο για 'σένα. Θα τα πούμε Παρασκευή, να μάθω και λεπτομέριες Με την ΑΕΚ πως τα πάτε Απόσπασμα:
Σήμερα τους δώσαμε να καταλάβουν και ελπίζω να πήραν το μήνυμα και να το βάλαν καλά στο μυαλό τους . . . . . . . . . Εμείς με ένα σάντουιτς, δεν χορταίνουμε
|
|
|
|||
|
|||
|
Πρόταση ...επιμήκυνσης καφέ http://www.gsforum.gr/%CE%A0%CF%81%C...65/#post394000
Last edited by Uriah Heep; 03-06-2011 at 02:36. |
|
|
|||
|
|||
|
το θέμα της επιμήκυνσης και της επιστροφής στην δραχμή, με ενδιαφέρει άμεσα, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά από την διάθεσή των μουσαφιριδων εξ αθηνών, που θα έρθουν περίπου στις 10 νυχτερινή
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
οι ροκιες......ειναι ενας απο τους λογους της αναβασης μας.
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Kitoudis, περαστικά φιλαράκι
|
|
|
|||
|
|||
|
Φτακαμαν .......λίγο βροχουλα,αλλα δεν πειραζει
|
|
|
|||
|
|||
|
Δευτερος στο κρεββατι παιδια σε μαυρο χαλι..
Να δω μεχρι το βραδυ μπας και συνελθω ![]() ![]() ![]() Καπετανιο καλωσηρθατε
|
|
|
|||
|
|||
|
Άντε σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βενιζέλος: "6,5 εκατ. ευρώ το μήνα στοιχίζει στην Ελλάδα η Λιβύη" | SenseiG | Ελλάδα | 13 | 20-04-2011 00:01 |
| Καλό μήνα και από εμένα | jeny | Καλώς ήλθατε | 20 | 17-11-2010 21:22 |
| Και κατι για το επαγγελμα μου "Ιατρικός Επισκέπτης και εργασιακό stress"... | Wicked_GS | Διάφορα | 6 | 06-04-2010 13:57 |
| Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 12:45 |