GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 29-06-2011, 16:53
spirossam Ο/Η spirossam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: Άνδρας των ΜΑΤ έχασε το δάχτυλό του...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Μαλλον θα εννοεις την λεξη ''μισος'' που χρησιμοποιησα για τους μπαχαλακηδες.

Αγανακτηση διοτι η γυναικα μου αναγκαστηκε να μεταβει στο κεντρο των γεγονοτων για να ειναι ενταξει σε εναν πελατη της και δεν εχω επικοινωνια μαζι της!!! Δεν ξερω αν ειναι καλα ¨η οχι!!!! Οχι, δεν μπορουσε να παει αλλη μερα, να μην εξηγω το γιατι τωρα δεν ειναι η ωρα, αλλα αν μπορουσε θα το εκανε, δεν ειναι τρελη!!!

Αλλα επετρεψε μου να εκδηλωνω αυτην μου την αγανακτηση οπως μπορω και οπως η συναισθηματικη φορτιση των γεγονοτων μου επιτρεπει!

Δεν εννοούσα τίποτα από όσα έγραψες εσύ.

Έγραψα γενικά για το ποστ αυτό για όλους...

Πήγαινε βρες τη γυναίκα σου και άσε το ίντερνετ και το φόρουμ και εκδήλωσε εκεί την αγανάκτησή σου.
Reply With Quote
Παλιό 29-06-2011, 17:02
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spirossam Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν εννοούσα τίποτα από όσα έγραψες εσύ.
Έγραψα γενικά για το ποστ αυτό για όλους....

Αν δεν βαζεις παραθεσεις για το που απευθυνεσαι (μιας και γραφουμε πολλοι στο ιντερνετ και σε αυτο το φορουμ) να κρατας τις νουθεσιες για την παρτη σου και να μην τις πετας στον ανεμιστηρα διοτι ευκολα παρεξηγουνται για το που απευθυνονται!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spirossam Εμφάνιση μηνυμάτων
Πήγαινε βρες τη γυναίκα σου και άσε το ίντερνετ και το φόρουμ και εκδήλωσε εκεί την αγανάκτησή σου.
Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση φιλε μου!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 29-06-2011, 17:18
giotis Ο/Η giotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW R1200R

Δεν υπάρχει σχολή Ματατζηδων, υπάρχουν σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας .

Ο ματατζής, αστυνομικός ήθελε να γίνει, να βοηθά τους πολίτες πολεμά το έγκλημα, να αποδίδει πίσω τα απολεσθέντα. Αλλά μετά την σχολή τον βούτηξαν του φόρεσαν τη χακί στολή και την αρβύλα και το έβαλαν απέναντι από τους «αδικημένου»ς τους «αγανακτισμένους» τους κοινωνικούς αγωνιστές του εργατοπατέρες συνδικαλιστές και μέλλοντες βουλευτές να «εισπράξει».

Και ενώ όταν διάβαζε στις πανελληνιες νόμιζε ότι θα «εισπράττει» ευχαριστώ από τους πολίτες, αφού νόμιζε ότι αστυνομικός είναι καλός και χρήσιμος….Εισπράττει ακίνητος κάτω από ένα κράνος βρισιές για τον ίδιο, για τη μάνα του, για την αδελφή του. Ροχάλες στην αρχή και στη συνέχεια μάρμαρα και πέτρες.

Και όταν γυρίσει στο σπίτι του θα τον βάλουν να βγάλει τα ρούχα του στην αυλή ή το μπαλκόνι για να μη κλαίει όλη η οικογένεια αφού αυτά έχουν ποτίσει με χημικά .

Αν με το καλό μετά από μερικές δεκαετίες συνταξιοδοτηθεί ως ευνοούμενος υπάλληλος του δημοσίου θα έχει φίλο το πνευμονολόγο, τον ωριλά γιατί βουίζουν μόνιμα τα αυτιά του από τους θορύβους και θα ψηλαφίζει τον ακρωτηριασμό του -την αναπηρία του.

Γιατί ; γιατί νόμιζε ότι από τη σχολή της αστυνομίας βγαίνεις αστυνομικός με μπλέ στολή και όχι εισπράκτορας με φαιοπράσινη.

Και τι μας νοιάζει στα αρχ……. μας ας είχε παραιτηθεί και ας μη ονειρευόταν όταν διάβαζε για πανελλήνιες.

Last edited by giotis; 29-06-2011 at 17:21.
Reply With Quote
Παλιό 29-06-2011, 21:36
spirossam Ο/Η spirossam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
[/SIZE]

Αν δεν βαζεις παραθεσεις για το που απευθυνεσαι (μιας και γραφουμε πολλοι στο ιντερνετ και σε αυτο το φορουμ) να κρατας τις νουθεσιες για την παρτη σου και να μην τις πετας στον ανεμιστηρα διοτι ευκολα παρεξηγουνται για το που απευθυνονται!

Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση φιλε μου!!!!!

Επειδή είδα ότι έχεις και πολλά ποστ όταν δεν βάζεις παράθεση πάει να πει ότι δεν απευθύνεσαι κάπου συγκεκριμένα αλλά γράφεις γενικά στο ποστ.

Αν ήθελα να γράψω κάτι για σένα θα έκανα παράθεση τα γραφόμενα σου...

Αλλά πρέπει να ήσουν εκνευρισμένος όταν έγραφες οπότε δικαιολογείσαι να μπερδεύτηκες.

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις ότι το φόρουμ ασχολείται με άλλο θέμα,τότε δεν σου φταίει καμιά νουθεσία μου...Μην τρελλαίνεσαι πάντως δεν είχα καμιά διάθεση ούτε να στην πω ούτε να σε νουθετήσω....
Reply With Quote
Παλιό 29-06-2011, 16:46
stelth1 Ο/Η stelth1 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2011
Περιοχή: ΧΙΟΣ-ΑΘΗΝΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Μoto: GS 1200 ADV 2007-KTM EXC 400- BEVERLY 300

+1000!!!μια ζωη ταλαιπωρουν τον κοσμακι,δεν ειδα κανενα να βαραει"μεγαλοκαρχαριες" η να αποκλειουν καμια βιλα.Παντα τσουρμος απο 50 πανω γιαυτο κ αποκαλουντε αγορακια κ οχι ΑΝΤΡΕΣ.
Reply With Quote
Παλιό 29-06-2011, 18:36
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

το θέμα είναι ΤΙ ακριβώς εδώ προσέφεραν τα ΜΑΤ;
σήμερα

ή τότε με τους συνταξιούχους

κλπ.
Reply With Quote
Παλιό 29-06-2011, 23:10
jarhead Ο/Η jarhead βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: BMW 1200 GS '05

Στην Σαλονικα ολως περιεργως δεν ανοιξε ουτε ρουθουνι...ρε αναψτε κανεναν καδο ρε σεις? τιποτα...Κυριοι της ΑΚ...Και εγω ο καημενος επρηζα τον προισταμενο μου....αφεντικο να φυγω? θα χασω την συναξη στον Χολομωντα...κατσε στα αυγα σου με ελεγε...τελικα το διαλυσαμε κατα τις 3 και κατι , αλλα μετα ειχα αλλη διαδηλωση...στο σπιτι αυτη την φορα
Reply With Quote
Παλιό 30-06-2011, 07:51
adventure Ο/Η adventure βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Ζάκυνθος
Μoto: BMW 1150GS Adventure Βασιλομήτωρ των ADV

Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά τα ατυχήματα !!

Καλό θα ήταν να μην υπήρχε τόση βία αλλά .........

Reply With Quote
Παλιό 30-06-2011, 17:11
Slane Ο/Η Slane βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: BMW F 650 GS TWIN 2010

Κυκλόφόρησε ένα βίντεο που ένας αστυνόμικός χτυπάει εν ψυχρώ ένα διαδηλωτή στο κεφάλι. Λόγω της σκληρότητας του αλλά και του υβριστικού περιεχομένου του δε το ανεβάζω. Όποιος θέλει ας μπει να το δει :

http://www.doctv.gr/page.aspx?itemID=SPG1056
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Κανόνες καταχώρησης