![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Νομίζω εκεί αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι !!! Όχι προς την κάθε Θρησκεία που είναι σεβαστή άλλωστε αλλά προς τους οποιουσδήποτε "θρησκευτικούς άρχοντες" που έχουν μπερδέψει την πίστη με το χρήμα !
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω αν έχετε συμπαθήσει την γέρικη φυσιογνωμία του, και γω το ίδιο, έχει την ίδια ακριβώς ηλικία με τον πατέρα μου. Αλλά μην ξεχνάτε ότι ήταν επι 27 χρόνια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δεκανίκι κι αυτός της πολιτικής που μας οδήγησε στο σήμερα. Όταν ο λαός τον κατάλαβε και τον έπαψε απο βουλευτή, προσφέρθηκε για δεκανίκι της ΝΔ για να εκλεγεί μεν πρόεδρος αυτός, να παραμείνει δε η δεύτερη στη εξουσία. Και ενώ το ΠΑΣΟΚ δια στόματος Γιωργάκη διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι δεν θα τον ψηφίσει το 2010, την έκανε τουμπεκί ψιλοκομμενο μόλις είδε ότι θα του έφευγε το πουλάκι απ τα χέρια και σφίξαν κι οι δυό τα χέρια πάλι.
Πέραν όλων των άλλων εκτός από γερμανοαναθρεμένος, έχει γερμανίδα σύζυγο, έχει εργαστεί και έχει συνεργαστεί με τους Γερμανούς για πολλά χρόνια. Θα σας παρέπεμπα στην επίσημη ιστοσελίδα της Προεδρίας της Κυβέρνησης που αναφέρονται όλα αυτά, αλλα την έχουν χακέψει και είναι κατεβασμένη. Με άλλα λόγια, δεν είναι η αξιοπρεστέρη παρουσία στη χώρα μας, μάλλον με τα λαμόγια πέρναγε τον περισσότερο χρόνο του και τώρα που θα μπορούσε έστω να πει - όχι να κάνει - κάτι, κάνει την παπια και ανταλλάσσει γελαστές χειραψίες... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
συμφωνω......... ![]() η καθηγητρια γερμανικων,που ειχα τελη δεκαετιας του 1980,ηταν συμφοιτητρια του στην γερμανια και πολυ φιλη του.....μου μιλουσε για εναν πανεξυπνο ανθρωπο με ομορφες ιδεες,αλλα οταν υπουργοποιηθηκε εγινε τροχος του αθλιου πολιτικου ελληνικου συστηματος.... ![]() εκτος του Σαρτζετακη,ολοι οι προεδροι δημοκρατιας ηταν γενικα συμπαθης......δεν μπορω να καταλαβω τον λογο,αλλα δεν πειραζει ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1000 Πες τα!!! |
|
|||
|
|||
![]() Tα αλλα... 200 ![]() Μετα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλήθεια, δεν μπορώ να βρώ το αρχείο από τις ειδήσεις, όσο αφορά την επίσκεψη του Κάρολου Παπούλια στο Ισραήλ, αλλά τα πλάνα ήταν βίντεο που "πάιχτηκε" στις ειδήσεις της ΕΡΤ. Όποιος παρακολούθησε ειδήσεις καταλαβαίνει ότι οι φωτογραφίες δεν είναι "φτιαχτές".
Τώρα, όσον αφορά για το αν είναι μεπτό να φορούν το εβραϊκό καπελάκι (δεν γνωρίζω το όνομα), έχω να πω ότι η όλη εικόνα που δείχνει δήλωση υποταγής του ανώτατου πολιτικού μας άρχοντα! Όποιος θέλει να καταλάβει τα προφανή και τα λογικά, καταλαβαίνει... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εδώ καταλαβαίνει αυτός που δεν θέλει να καταλάβει… Και σιωπά. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
+ 1200 σε ολα αυτα!!!! Last edited by BOXER; 20-07-2011 at 03:02. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW....ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ | ΔΗΜΗΤΡΗΣ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 21 | 08-10-2011 23:24 |
ΤΟ ΖΕΝ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑΣ | tattoopanther | Βιβλίο | 7 | 03-03-2011 21:14 |
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ | MARK | Αστεία Video | 0 | 23-08-2010 13:18 |
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΞΗΣ | MARK | Χιούμορ | 3 | 18-01-2010 10:28 |
Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ??? | alkiviadis | Νέα μοντέλα BMW | 3 | 25-05-2009 13:36 |