![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάμε παιδιά και βάζω το γουρουνάκι???
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεί κανεις να δωσει ενα αναλυτικο προγραμμα της εκδρομης , ειδικα για αυτους που θα ερθουν απο αθηνα? Αθηνα - Κυλληνη ειναι πανω απο 2 ωρες δρομος. Μετα ποση ωρα ακομα ειναι για κυλληνη? Ασε που δεν εχουμε ολοι GS αλλα naked μηχανες. Θα κανεις κανεις το κοντινο δρομολογιο απο Αθηνα μεσω Τριπολης?
|
|
|||
|
|||
![]()
μέσα και εγώ εκτός απροόπτου...
Αντε να μαζευόμαστε παιδιά, θα περάσουμε φανταστικά και θα ξεσκουριάσουμε!!! Καλό είναινα κανονιστούν οι παρέες και τα σημεία εκκίνησης για να οργανωθούν οι φίλοι που θέλουν να ακολουθήσουν ![]() Last edited by skippybi; 04-01-2009 at 20:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω και ενας φιλος μου θα ερθουμε αν ο καιρος ειναι καλος
|
|
|||
|
|||
![]()
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με διάφορα μέλη που θα συμμετάσχουν στην εκδρομή αποφασίσαμε να γίνει συνάντηση στα διόδια της Ελευσίνας (αμέσως μετά τα διόδια δεξιά) το πρωί της Κυριακής 11 Ιανουαρίου. Η ώρα συνάντησης θα γνωστοποιηθεί εντός της εβδομάδας.
Last edited by riko46; 03-01-2009 at 21:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Πεδια σαν νεο μελος γινετε να ερθο και εγω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασιλη εμεις απο Κεφαλονια θα ειμαστε Κυλινη 8.30 θα περιμενουμε τους φιλους απο Ζακυνθο και θα ξεκινησουμε ολοι μαζι .......
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Διονύση τι ώρα υπολογίζεις να είσαστε στην Βυτίνα ώστε να συναντηθούμε εκεί? Αν περίπου ξέρουμε την ώρα συνάντησης στην Βυτίνα θα προσδιορίσουμε και την ώρα που θα αναχωρήσουμε από Αθήνα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Διονύση δυστυχώς εκείνη την ημέρα πρέπει να πάω σε γάμο (ευτυχώς, όχι στον δικό μου ...
![]() Θα προσπαθήσω όμως να έρθω Κυλλήνη για καφέ (αν κατάλαβα καλά θα καθίσετε για λίγο εκεί, έτσι δεν είναι ???) |
|
|||
|
|||
![]()
Λεωνιδα θα απαντηση ο Δημητρης απο Ζακυνθο που εχει κανει την διαδρομη υπολογιζω 11.30-12.30.μαλον....
|
![]() |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα Εκδρομών. | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 25 | 19-01-2009 01:51 |