![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η σέλα είναι θέμα εκπαίδευσης του κ@λου! Ευέλικτο και πιο σταθερό από παπί! 204χλμ με gps χωρίς να ψαρεύει καθόλου! |
|
|
|||
|
|||
|
το gs650 twin που ειναι 800αρι ιδιο μοτερ με το 800αρι, αλλα αλλη χαρτογραφηση...το εχεις σκεφτει...???
ειναι το σαν το 800αρι χωρις τα περιφερειακι για εκτος δρομου, που ισως λεω ισως το κανουν ιδανικο για μονο σχεδον δρομο...πολυ οικονομικο στην πολη και "καλο" για ταξιδια...περνει τριβαλιτσο κανονικα...και παει σχετικα καλα...δεν ειναι σαν το 12αρι σε καμια περιπτωση... ισως αυτο να ειναι πιο κοντα στην χρηση που θελεις...αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι βελτιωση απο το Στρομ ειδικα οπως το εχεις φτιαξει... στα λεει ενας ποθ ισως χρειαζεται το 650twin, αλλα εχει φαει κολλημα με το 12αρι... Last edited by asotosios; 05-09-2011 at 11:29. |
|
|
|||
|
|||
|
To 650 μου φαίνεται ποδήλατο κ δεν μου κάνει κ το κλικ. Τα οδήγησα κ τα δύο, είμαι κ λίγο μεγαλόσωμος στο 650 νοιώθω τεράστιος, όπως βλέπεις κάτι θηρία πάνω σε cbr125 κ σου φαίνεται περίεργο.
Τώρα σχετικά με την εκμετάλευση χωμάτινων δυνατοτήτων...παρομοιάζω: Έχουμε την πιο όμορφη γκόμενα, που κάνει τρελό κρεβάτι, είναι πανέμορφη κ παράλληλα κάνει κ το καλύτερο στοματικό σε όλη την οικουμένη. Εμένα δεν με απασχολεί τόσο το στοματικό αλλά θέλω όμορφη γκομενα που κάνει τρελό κρεβάτι! Το καταλαβαίνω ότι ίσως χαραμιστεί το χάρισμα στο στοματικό (ίσως κ όχι) αλλά θα βγάλει κ με το παραπάνω τα λεφτά της στα υπόλοιπα. Σέλα θα πάρω την πρώτη μέρα τουριστική, το μπροστινό θα μάθουμε όταν το πάρω αν κ πως ρυθμίζεται, ζελατίνες κάτι θα κάνουμε κ εκεί κ θα γίνει το μωράκι μου! Κάποιος θα πει γιατί δεν παίρνεις ένα street αφού δεν θα πας χώμα.. Επειδή: το θέλω σχετικά όρθιο, ψηλό, να παίρνει εύκολα κ όμορφα τριβάλιτσο, να καίει όσο καίει το 800, να καβαλάει πεζοδρόμια, παραλίες, χωματόδρομους κ ότι άλλο χρειαστεί . υ.γ.η σέλα που φοράει το παιδί που πουλάει ένα 800 τούμπανο φαίνεται τρομερή υ.γ2. ευχαριστώ πολύ που λέτε γνώμες....γίνεται πιο συνειδητοποιημένη η επιλογή υ.γ.3 λουλου-Κώστα, εννοείται ότι θα βελτιώσω κ το 800 απλά δεν θέλει ριζικές αλλαγές κ θα έχει πιο πολύ αισθητικές-πρακτικές βελτιώσεις. υ.γ.4 από που κάνουμε το best deal για αγορά 800?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αααα εσύ έπεσες ήδη. Δε χρειάστηκες πολύ μπλα-μπλα, έτοιμος ήσουν! Να πούμε καλοπούλητο το Σουζουκάκι, και με το καλό το νέο;
|
|
|
|||
|
|||
|
φίλε μου...εμενα τωρα γιατι κατι μου λεει οτι την αποφαση την εχεις πάρει ήδη απλα....κουβεντα να γίνετε???
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ειπαμε αφου σε εχει τρελανει...το κοριτσι!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μην τον πιέζεις. |
|
|
|||
|
|||
|
Μα για αυτό ήμαστε εδώ,για την κουβέντα φίλε μου, άκουσα αυτό που περίμενα να ακούσω, ότι δεν θα το μετανοιώσω, ότι θα το καταλάβω αν το πάρω, ότι όντως καίει λίγο, ότι όντως θέλει άλλη σέλα κ άλλη ζελατίνα.Απέκτησα μια πιο καθαρή εικόνα.
Επίσης δεν άκουσα αυτά που φοβόμουν να ακούσω ότι όλοι είστε κάθε παρασκευή στον μάστορα, ότι ζεσταίνει πολύ, ότι κουράζει, ότι σπάει, ότι κοστίζει κτλ κτλ. Το μόνο που άκουσα άσχημο έχει να κάνει με το χώμα ότι είναι κρίμα να μην το πηγαίνεις κ ότι για αυτό έχει φτιαχτεί αλλά δεν με χαλάει κ στην άσφαλτο που το βλέπω κ το οδήγησα εμένα. Όντως κουβέντα ήθελα να κάνω για να επιβεβαιώσω την απόφασή μου, ωστόσο αν μου λέγατε αρνητικά μπορεί να με μεταπείθατε. Σέλα κ ζελατίνα εμένα δεν με μεταπείθουν απλά μου δίνουν τροφή για αναζήτηση.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εγω σαν καλος παπατρέχας παντως ![]() ![]() ![]() θα σου ευχηθώ καλοτάξιδο!!!!(οταν το πάρεις....γιατι το χω σίγουρο) ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ευχαριστώ πολύ.
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |