![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
καλο ειναι το προγραμμα σου,
Σκοπια μειναμε εδω με παρκινγκ για τις μηχανες, αρκετα καλο και φτηνο γυρω στα 50, 1κμ απο το κεντρο βρες το στο booking com ![]() εδω στην Μπανια Λουκα καλο και φτηνο ![]() εδω στο Πλιτβιτσε στην Κροατια ειναι 1,5 χλμ πριν το εθνικο παρκο και εχει μια περιοχη με παρα πολλα δωματια που μπορεις να βρεις οτι θελεις ![]() ειναι καμια 100στη δωματια εκει γυρω πολυ φτηνα, δεν χρειαζεται να κλεισεις στην Λουμπλιανα μειναμε σε ακριβο επειδη εβρεχε, αλλα εχει φτηνα και αξιζει να μεινεις 2 νυχτες ελπιζω να σε βοηθησα λιγο |
|
|
|||
|
|||
|
Το έκανα κ γω πέριση με την ΜΑΡΙΝΑ: 15 αυγούστου Αθήνα-Bitola.
16 Αυγ. Bitola-Bar 17 Αυγ. Bar-Dubrovnik και ΜΕΤΑ γυρίσαμε απο Οχρειδα και Καστοριά! Πάντα όλα έξοδα κ για τους δυο ήταν 1200! Στην Αλβανία θα πάρεις τον κάτω δρόμο που είναι όλο άσφαλτος και δεν έχεις ιδιαίτερα θέματα. Θα γράψω κάποια στιγμή το οδοιπορικό όμως πάρε με κ τηλ. η σε κανέναν καφέ (όταν τα καταφέρω) με χαρα να σου πω τις δικές εμπειρίες! Και να είμαστε σε επαφή γιατί με τρώει ο κ.....ς μου για φέτος. |
|
|
|||
|
|||
|
marioman να βρεθουμε σε κανενα καφε,
μηπως κανονισουμε τιποτα, γιατι και μενα με τρωει... ταξιδευεις Ιουνιο? επειδη δεν νοιωθω ασφαλης να ταξιδευω μονος μου... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στον επομενο καφε που θα καταφερω να ερθω θα σου στειλω πμ να κανονισουμε. |
|
|
|||
|
|||
|
γουσταρω...
θα τα πουμε σιγουρα, |
|
|
|||
|
|||
|
μετα την συναντηση μας στην Οαση,
επεσα με τα μουτρα στην μελετη, οπως σου ειπα, το σχεδιο μου ειναι, 2 νυχτες στη Οχριδα που ειναι απο Αθηνα 700 χλμ, μετα στο Novi Sad, στη Σερβια αποσταση 600 περιπου χλμ, μετα ενας φιλος μου ειπε για την Subotica , 110 χλμ απο εκει στα συνορα για Ουγγαρια, ειναι μια πολη που εχουν αναπτυξει τον αγροτοτουρισμο, μενεις σε φτηνες φαρμες και κανεις ιππασια, μου ειπε ο φιλος ,οτι αν περασουμε τα συνορα της ουγγαριας(γιατι οχι ?) εκει ειναι φτηνοτερα, ψαχνοντας λοιπον βρηκα οτι ο Ε75 περναει απο την Szeged, που θεωρειτε η πιο ηλιολουστη πολη , με ενα ποταμι μεγαλο... πρεπει να ειναι ωραια, σκοπος μου ειναι να περασω καλα και φτηνα ,επισης ο περιορισμος του χρονου που εχω ειναι οτι η γυναικα μου παιρνει αδεια απο 18 ιουνιου ... ενω εσενα ειναι να εχει γυρισει πισω η δικια σου την τελευταια μερα του Ιουνιου... τελος παντων αυτο ειναι το λιγοτερο, ας ειμαστε καλα , ας εχουμε ορεξη για ταξιδι και ολα γινονται δες λιγο και εσυ το google earth και το via michelin και τα συζηταμε... εγω φτιαχτηκα παλι...
|
|
|
|||
|
|||
|
παιδια ξερουμε σε πιοιες χωρες χρειαζεται διαβατηριο?συμφωνα με νεες πηγες για σερβια πλεον δεν χρειαζετα.για βοσνια κ κροατια τι γινεται.?
|
|
|
|||
|
|||
|
Μήπως θα είστε αύριο στον καφέ ? έχω 2-3 εναλλακτικές του αρχικού σχεδιασμού μου αλλά θα ήθελα και καμιά γνώμη. Η συζήτηση πάντα βοηθάει!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
τωρα το ειδα, δεν μπορεσα χθες να ειμαι στον καφε, την αλλη Τεταρτη θα φροντισω να ειμαι μηπως βρεθουμ και οι τρεις μας να μιλησουμε... |
|
|
|||
|
|||
|
ΜΕΣΑ!
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 2012, στο Jima's Ginger !!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 72 | 11-01-2012 17:52 |
| 1 Ιαν. 2012 - Καλή Χρονιά σε όλους | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 523 | 02-01-2012 03:13 |
| 67 FIM Rally 2012 Bydgoszcz Poland 19 - 21 July 2012 | nordkapp | Info ταξιδιών εξωτερικού | 0 | 14-12-2011 18:16 |
| Τον Ιούνιο οι συμμετοχές του 2012 | MARK | Αγώνες | 3 | 08-04-2011 10:53 |