![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Όσον αφορά το μπάλστ, τώρα όλα είναι slim με πάχος κάτω από 1 πόντο.Εγώ τα έχω βάλει αριστερά δεξιά και είναι όλα οκ.Σε ενάμισι χρόνο μου έχει τύχει μερικές φορές να μην ανάψει η μεσαία σκάλα με το άναμα της μοτό.Σβήνει και ξαναβάζεις μπρος και όλα οκ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μετα απο αρκετές ώρες σε πειραματισμους και με λαμπα καμένη σε ταξίδι ,με αποτέλεσμα να γυρίσω στην Αθήνα απο Αρτα σε 6 ώρες και με απίστευτη κούραση απόφασισα και έβαλα xenon .Εδω και έναν χρόνο όλα τελεία με τα φώτα .Τα έβαλα στο σάιτ που έβαλαν ποιο πάνω .
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ με τον vasilis.
Έβαλα και εγώ xenon σε μεσαία σκάλα, slim, ειδικά για can bus ώστα να μην βγάζουν error με 50€ με το ΦΠΑ στην Λεωφόρο Ηρακλείου στο Ηράκλειο. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει pm να του πω ακριβώς που. Έβαλα γυναίκα και φίλους να μου πουν αν στραβώνω και μου είπαν όχι. Επειδή τα έχω αρκετά χαμηλά όταν είμαι εκτός Αθηνών βράδυ ανάβω και το xenon προβολάκι για πιο μακριά δέσμη που είναι απαγορευτικό για εντός Αθηνών. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
επειδή μίλησα με τον mikochem, τα έβαλε εκεί που ρώτησα και έγραψα και εγώ:
2. Λ. Ηρακλείου 480 (Ν. Ηράκλειο, κοντά στην έξοδο της Αττικής οδού) 80 euro και για τις 2 σκάλες 2 χρόνια εγγύηση το μπάλαστ - 2 οι λάμπες η λύση είναι για can-bus η τιμή είναι τελική με την τοποθέτηση (0.5 ώρα επέμβαση κατά δήλωση του μάστορα) μάλλον φαίνεται πως τα χρεώνει τώρα 80 αντί για 50? Ρωτάς και εάν θες μας λες! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
80€ για τις δύο σκάλες σε σχέση με ανταγωνισμό ακούγεται καλά. Φυσικά και είναι κινέζικα έτσι. Μην ρωτήσει κανείς ![]() Εγώ δεν έβαλα στην μεγάλη γιατί δεν την χρησιμοποιώ πολύ. Την έχω μόνο για σινιάλο και αν είμαι επαρχία ανάβω το xenon προβολάκι της touratech. Η μηχανή είναι 1200gs του 04 και όταν την αγόρασα δεν έβλεπα καλά ούτε μέσα στην Αθήνα. Με άλλον που μίλησα με μηχανή του 11 είπε ότι βλέπει μια χαρά μες στην Αθήνα με τα μαμά φώτα. Ισως για μεταγενέστερα έχουν αλλάξει ποιότητα σε φανάρι τι να πω. Εγώ και κάθε 2 χρόνια αν καίγεται το ballast θα δίνω 20 - 30€ και θα το αλλάζω χωρίς xenon βράδυ δεν οδηγάω. Η επιλογή δικιά σου |
|
|||
|
|||
![]()
για 1200 GS Μοντέλο 2011, επιλογές ΧΕΝΟΝ που έχω βρει (και από φίλους του forum):
1. www.xenonlights.gr 150 euro για μεσαία σκάλα 250 euro και για τις 2 σκάλες 3 χρόνια εγγύηση το μπάλαστ - 1 οι λάμπες η λύση είναι για can-bus οι τιμές είναι με την τοποθέτηση (1 με 1.5 ώρα με ραντεβού) 2. Λ. Ηρακλείου 480 (Ν. Ηράκλειο, κοντά στην έξοδο της Αττικής οδού) 80 euro και για τις 2 σκάλες 2 χρόνια εγγύηση το μπάλαστ - 2 οι λάμπες η λύση είναι για can-bus η τιμή είναι τελική με την τοποθέτηση (0.5 ώρα επέμβαση κατά δήλωση του μάστορα) 3. μηχανικός που τον θεωρώ σοβαρό, μου λέει να ξεχάσω τα xenon... για να είμαι ειλικρινής, δεν το έχω αποφασίσει ακόμα απο τη μικρή έρευνα αγοράς που έχω κάνει...κάποιος συνάδελφος που να μπορεί να με βοηθήσει λίγο ακόμα? thanks |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο που τα συγκέντρωσες και τα κωδικοποίησες!
Γιατί ομως ο μηχανικός σου ειπε να τα ξεχάσεις. Στο αιτιολόγησε; |
|
|||
|
|||
![]()
όποιον σοβαρό μηχανικό και να ρωτήσετε, θα σας πει να ξεχάσετε τα Ξένον
|
|
|||
|
|||
![]()
Την είχα βάλει στο 1100. Κάνει λίγο δουλίτσα. +50% έγραφε θυμάμαι.
Τώρα, αν θες ΦΩΣ, ο Δήμος και ο Νίβο, θα σου πουν λύση. Άντε να πω κ εγώ. Μία, προβολάκια γούντερ.... |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|