![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ
|
|
|
|||
|
|||
|
gemara μην ανησυχείς η "καριέρα" του λογικά τελείωσε εδώ.
Τουλάχιστον αν το ΠΝ έχει μια υποτυπώδη διοίκηση. Μια και είπατε για συλλόγους... Αναρωτιέμαι αν ήταν σε κανένα forum. Γιατί για σύλλογο δεν πιστεύω. Αυτός δεν ήταν μοτοσυκλετιστής ρε παιδιά. Άνθρωπος που αγόρασε μηχανή είναι. Μην μπερδευόμαστε. |
|
|
|||
|
|||
|
σωστος
|
|
|
|||
|
|||
|
Ολα έγιναν επειδή δεν είχε δίπλωμα και δευτερευώντως ασφάλεια. Που να σταματήσει όταν χτύπησε τον ποδηλάτη. Το ένα έφερε το άλλο. 22 χρονών, αν κι ενήλικος είναι ακόμη παιδί. Ο πατέρας του δεν αναρωτήθηκε αν είχε δίπλωμα όταν πήρε τη μηχανή; Δεν τον ρώτησε ποτέ αν έχει πληρώσει ασφάλεια;
Ας προσευχηθούμε για τα παιδάκια και τη γυναίκα να γίνουν καλά! Αυτόν ας τον ξεσκίσουν! Να κάτσει 20 χρόνια σε κανά κελί να σκεφτεί πόσο ####### είναι.... |
|
|
|||
|
|||
|
Μόλις δόθηκε ανακοίνωση ότι τα παιδάκια στο Παίδων χρειάζονται αίμα!!!
Εδωσα πριν 2 μήνες και δε μπορώ να δώσω ακόμη ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Το μεγαλύτερο έγκλημα θα το κάνουν οι δικαστές αν τον αφήσουν έξω.κατεστρεψε μια οικογένεια για την βλακεία που κουβαλάει.τι να πω κριμα για τα παιδακια.εύχομαι να γίνουν καλα κ τα δυο χωρίς προβλήματα
Sent from Me using Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εκατοντάδες οι φονιάδες που έχουν σκοτώσει μεθυσμένοι, παραβιάζοντας κόκκινα, ΣΤΟΠ και τρώνε 2-3 χρόνια με αναστολή.. Δεν ξέρω λόγω της εγκατάλειψης και της μη κατοχής διπλώματος τι μπορεί να γίνει, αλλά.....
Last edited by frits; 13-07-2012 at 01:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Κριμα για τα παιδια κ τη μανα τους
Ο υπαίτιος ουτε μερα δεν θα κατσει στη στενη, με αναστολη θα φυγει... |
|
|
|||