![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι αντισυνταγματικό σε συνδυασμό με τον φόρο τεκμηρίου που μπαίνει ήδη για όλα τα κυβικά. Θα πρέπει να διαλέξουν ή το ένα ή το άλλο. Μάλλιστα αν επιλέξουν τα 100 ευρώ είναι σα να κάνουν δώρο στους ακινητούντες (ανέργους κλπ. που κατέθεσαν πινακίδες) τον φόρο που προκύπτει από τα τεκμήρια παρ΄ ότι έχουν δηλώσει μηδενικό εισόδημα. Θα πλήρωναν 100 ευρώ σε σύγκριση με τα 200+ που πληρώνουν φέτος για κατοχή 1400 κυβικών που είτε κατέθεσαν είτε όχι τις πινακίδες αδυνατούν να πληρώσουν ακόμη κ τα τέλη κυκλοφορίας.
Δηστυχώς μαζεύτηκαν μερικοί γιάπηδες στα υπουργεία που βλέπουν τον κόσμο σαν νούμερα κ μαθηματικές εξισώσεις. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.. |
|
|||
|
|||
![]()
Οπως λέει και ο πάνσοφος λαός: "Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά"
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έχω εφαρμόσει δικό μου κώδικα για να ξεχωρίζω τις ψευδείς από τις αληθινές ειδήσεις.
Ας υποθέσουμε ότι ακούμε μια είδηση για κάποιο μέτρο από τον Χ δημοσιογράφο του Ψ καναλιού. Ας υποθέσουμε επίσης ότι έρχεται η διάψευση από το αντίστοιχο υπουργείο. Ε τότε η είδηση είναι αληθινή και το μέτρο θα εφαρμοσθεί. Μάλιστα όσες περισσότερες διαψεύσεις από διαφορετικά στόματα τόσο πιο σίγουρο είναι ότι το μέτρο θα ισχύσει. |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ φίλοι μου.Είπαμε να δώσουμε μια περίοδο χάρης στην τριανδρία.Αλλά από την χάρη μην πάμε στην Μεγαλόχαρη για να μας ερμηνεύσει και τις ειδήσεις.
![]() Αυτά τα λαμόγια(τριανδρία) ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα.Και βέβαια είναι στα σχέδιά τους κάποια νομολογία για τα ακινητοποιημένα οχήματα.Απλά το φέρνουν γύρω γύρω για να δούνε αντιδράσεις και για το πως θα το σερβίρουν. Και μην μου πείτε οτι τον Βουλγαράκη τον έβαλε ο Ευαγγελάτος να γράψει στο τουίτερ. Ή μήπως τον Μιχελάκη τον έβαλε ο Ευαγγελάτος να κάνει ερώτηση στην βουλή. Έλεος με τους υποστηρικτές της τριανδρίας ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ήθελα ΑΠΛΗ αντικειμενικότητα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aντικειμενικοτητα? σε τι επανω στο θεμα που συζηταμε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Να δεχόμαστε οτι (από ανάγκη ή όχι - από Μέρκελ ή εσωτερικό) είναι μια φορομπιχτηκή κυβέρνηση. Και μην μας πούνε τα γνωστά κλαψουρίσματα ............. σνιφ σνιφ, τι άλλο να κάνουμε;;;; Δεν μας βγαίνει το ταμείο και άλλες κλαψούρες. Όπως και να είναι, δεν παύει να είναι μια φοροκαταιγίδα που θα μας πάρει τα κεφάλια.
![]() Περιμένω ερώτηση. ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗ;;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()