![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν το παληκάρι θέλει μηχανή, κατά τη γνώμη μου, να πάρει το gs. Αρκετή δύναμη που όπως αποδίδεται δεν τρομάζει, πρέπει να κάνεις μεγάλη μακακία για να σε δαγκώσει. Εχει κι ABS, σημαντικό, φορτώνεται και σαν γαϊδούρι για ταξίδι με συνεπιβάτη. Φιλαράκι χρυσέ1990, πήγαινε το gs σε συνεργείο, έλεγξέ το κι αν είναι εντάξει χτύπα το! Αρκεί να ξέρεις γιατί το θες. Θα μάθεις να οδηγείς, έχει κορυφαίο ζύγισμα, στρίβει, φρενάρει, κι αν είσαι αρκετά κάγκουρας κάνει και σούζες ![]() ![]() Στην ερώτηση που έκανες, τι διαφορά έχουν τα μονοκύλινδρα από τα δικύλινδρα, η απάντηση είναι, έναν κύλινδρο, αρκετά άλογα, επίσης αρκετά χρήματα, απλά καμία σχέση. Αν εννοείς μονό vs δίμπουζο, ελαφρά καλύτερη κατανάλωση το δίμπουζο κι ίσως λίγο πιό απαλή λειτουργία...Τα δίμπουζα είναι μοντέλα 2004 και μετά.... |
|
|||
|
|||
![]()
Το abs του gs για ένα νέο οδηγό είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Αν τώρα σε παίρνει οικονομικά το strom με το abs πάρε αυτο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάρε Vstrom με ABS. Είναι δικύλινδρο που σημαίνει ότι σε σχέση με οποιοδήποτε μονοκύλινδρο έχει λιγότερους κραδασμούς γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για ταξίδι (Όχι ότι με μονοκύλινδρο δεν μπορείς να κάνεις ταξίδι αλλά η καταπόνηση στα χέρια κυρίως είναι πολύ μεγαλύτερη) .Έχει πολύ ισχυρότερο κινητήρα, είναι πιο άνετο, με πολύ καλύτερη προστασία από τον αέρα, πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες φόρτωσης καλύτερα φώτα, φθηνότερα ανταλλακτικά και είναι και τέρας αξιοπιστίας. Στο χώμα τώρα εάν μιλάμε για πατημένους χωματόδρομους πας μια χαρά αλλά για παραπάνω δεν κάνει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δε νομίζω ότι θέλει καν ερώτηση,vstrom εννοείται,αρκετά καλύτερό όχημα
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]()
Σε περίπτωση που θέλεις να το πας και χώμα κάποτε (πράγμα παρα πολυ πιθανο) τότε σε καμμια περίπτωση μην πάρεις το στρώμα!
Το είχα για 4 μήνες και το έδωσα για αυτο το λόγο. Άκρως επικίνδυνο στο χώμα, ότι λάστιχα και αν του βάλεις, ότι και αν του κανείς!!! Για άσφαλτο είναι πολυ καλο. Για το 650 το ΒΜW δεν το είχα και δεν μπορω να σου πω κάτι!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πρωτη μου μηχανη εμενα gs dakar 2003. Και ταξιδακι το πηγα ψαρωμενος και στο χωμα το εβγαλα ψαρωμενος και ακομα ψαρωμενος ειμαι αλλα το εχω καταγουσταρει. Ασε που ειναι και πιο ομορφο απο το vstrom ;-)
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μια χαρα ειναι, ειδικα με τακουνακια ![]() Ο ανταγωνισμος του ειναι αλλος κι εκει τα παει φινα ![]() Παλι εκτος θεματος καταληξαμε ![]() Send by Forester via iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Αν είσαι 22 χρονών (1990?) και είναι η πρώτη σου μηχανή, πάρε κάποια μικρότερη να μάθεις πρώτα. Σε λίγα χρόνια με το καλό, θ' ανέβεις στα 650cc.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον 22 ειναι ο παληκαρος... Αλλα θα σταθω σε αυτο που ειπες Χρηστο...οτι θα το δουλευεις πιο πολυ στην πολη... Εκει θα ελεγα gs... Aν παλι σκοπευεις να μπεις και χωμα...παλι gs θα σου πω... Tωρα στα ταξιδια...το 2κυλινδρο ειναι σιγουρα πιο ανετο...
Και εγω ΒΜW F650 εχω...και αυτο που ζηλευω στα V-Strom ειναι μονο το γκαζι...και ισως το οτι ειναι λιγο πιο νεανικο μηχανακι...Τιποτα αλλο... Φιλικα... |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|