![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φτασαμε και εμεις ολα μια χαρα γνωρισαμε και αρκετους φιλους που μεχρι τωρα τους ξεραμε μονο απο τα ταξιδια τους. Η παρεα ηταν τελεια και ο καφες και το φαγητο και ολα γενικα ηταν αψογα. Ενα μεγαλο ευχαριστω στους διοργανωτες παναγιωτη και θαναση. Αντε και στο επομενο τωρα φιλικα Grs1 & Nat.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επιστρέψαμε κι εμείς ασφαλείς κ άβρεχοι! Περισσότερα σε λίγο!
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Επέστρεψα και εγω εδώ και ώρα με ανάμεικτα συναισθήματα.
Στεναχωρήθηκα να πω την αλήθεια που δεν έβρεχε από το πρωί αλλά αυτά έχει ζωή. Το φαγητό ήταν παραπάνω από αρκετό. Αρκετά καλό Η παρέα όμως όπως πάντα φοβερή και με νέες προσθήκες Να ευχαριστήσουμε τα παιδιά θανάση (jefe) και Παναγιώτη (panagiotis.farmer) για την οργάνωση και την φιλοξενία. Να το επαναλάβουμε, ήταν απλό στην εκτέλεση, αλλά πολύ ουσιαστικό Επίσης να ευχαριστήσω τους γονείς μου, όσους πίστεψαν σε μένα, τον ατζέντη μου, και το αφεντικό μου που με σκληραγωγεί για τα δύσκολα χρόνια που έρχονται. Να ευχαριστήσω τέλος, τη χοντρή που με πήγε και με έφερε, τη φωτογραφική μου μηχανή που με ανέχεται ως άσχετο φωτογράφο, τα αδιάβροχα μου που με κράτησαν στεγνό...και τέλος τον κύριο στο εστιατόριο για τις πολύτιμες συμβουλές ως προς τις γαστρονομικές μας απολαύσεις. Θα επανέλθω με φωτορεπορτάζ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι μέχρι τώρα περιγραφές,
αποδεικνύουν το αυτονόητο ! Το πόσο καλά τα περάσατε ! Μπράβο σε όλους σας και με το καλό οι επόμενες !!! . |
|
|||
|
|||
![]() Ενα μεγαλό μπράβο στον Θανάση και στον Παναγιώτη για την ιδέα και την οργάνωση,καθε χρόνο είναι και καλύτερα..
![]() ![]() ενα θέρμο:sm5:,στον "βόρειο"Δημήτρη,που αψηφησε καιρικα φαινόμενα και αλλα δεισιδαιμονίκα πράγματα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επέστρεψα κι εγώ,
περάσαμε υπέροχα Συγχαρητήρια σε ολους για την ωραία παρέα Το μόνο μελανό σημείο ηταν η επιστροφή οπου η απουσία του GSmaniac, σε αντίθεση με το πρωί, επέτρεψε να αναπτυχθούν ταχύτητες 90 + χλμ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αλλος ενας ανικανοποίητος πελατης.....!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mπραβο παιδια.Αντε στην επομενη ελπιζω να τα καταφερουμε και εμεις..
![]() |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 22:39 |
Μεταπασχαλινή συνάντηση στό Ξυλόκαστρο! | Jefe | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 340 | 04-05-2011 14:18 |
«Καμπάνα» για την πρόκληση της Ντιναμό | ortho | Επικαιρότητα | 6 | 22-03-2011 21:24 |
Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 09:32 |