![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ο ...σακος του Αγιου Βασιλη στο Ελπις ΔΕΝ αδειασε!!! Εχει πολλαααα ''Δωρακια'' ακομη! Επισης ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ και σ'όσους ...ηδη πηραν!!! ΠΩΣ το κανει αυτο ?! ΔΕΝ ξερω! ![]() Τα λεμε... ![]()
Last edited by XCHALLENGE; 21-12-2011 at 10:29. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
+1 Φιάλη Ευγένιε, σ' ευχαριστούμε πολύ!
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Βανα...
![]() σήμερα έδωσα και εγώ ένα μικρό μικρό δωράκι στο παλικαράκι μας...αιμοπετάλια μου είπαν από το νέο έτος θα μπορώ να δώσω... έχω σκοπό να του δίνω όσο πιο συχνά γίνεται...μέχρι να μου πει (εύχομαι γρήγορα) ότι δεν θέλει άλλο από αυτά τα δώρα...!!! αλλά τελικά μάλλον το δώρο στο επιστρέφει, μιας και στην ουσία μου έδωσε το έναυσμα να ξανά-ξεκινήσω κάτι που τον τελευταίο χρόνο και κάτι είχα αμελήσει (κακός)... μόνο και μόνο με την ικανοποίηση που παίρνεις από το γεγονός ότι μπορείς να βοηθήσεις...αρκεί και η διαδικασία είναι τίποτα...μια ώρα από ένα πρωινό...αν σκεφτείτε τι γλυτώνουμε εμείς οι μοτοκινητοι από το μποτιλιάρισμα...πες οτι πήγατε μια μέρα με αυτοκίνητο στην δουλειά... δεν μας κοστίζει τίποτα η διαδικασία...αλλά για κάποιους ανθρώπους είναι τόσο σημαντικό... Βάνα όλα θα πάνε καλά...ότι θέλεις το τηλέφωνο μου το έχεις... !!! ![]() ![]() !!!
Last edited by asotosios; 21-12-2011 at 12:25. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε και πάλι με υγεία |
|
|
|||
|
|||
|
+1 αιμοπεταλια απ'τον Νικολα!
Το πρωι στο Ελπις για τον συνανθρωπο το απογευμα στην ...Ανεργια μετα απο 23 χρονια δουλειας..Η Απανθρωπια σ'όλο της το μεγαλειο!!! Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
+1 αιμοπεταλια απ'τον Κωστα ( τον ''...κατ'εντολη γιατρου!...'')
![]() ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ...ανθρωπακια Φιλοι μου! Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
.....ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑΤΡΟΥ................. . . . . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ +1* |
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ - ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΣ. . . . . Ο Αη Βασίλης θα μας ανταμείψει!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
υγεία σε όλους!!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]()
|
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 19:48 |
| Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 14:01 |
| Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 22:01 |
| Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 01:36 |