![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
||||
|
||||
|
...θα έρθει με αυτοκίνητο .... ![]()
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν παιδιά, δυστυχώς η συμμετοχή μου, είναι αμφίβολη.
![]() Ξημερώματα πετάω για Λιθουανία. Αν είμαι τυχερός και έχω επιστρέψει 17 από Γερμανία... θα τα πούμε από κοντά. Αλλιώς, σας εύχομαι να περάσετε υπέροχα και ελπίζω, στην επόμενη να είμαι κι εγώ. Στεναχωριέμαι πιο πολύ, γιατί δεν θα δω τους εξαιρετικούς φίλους από την Κεφαλονιά, άντε κι απ'τη Πάτρα (να μην γκρινιάζει ο Βασίλης!!!!!). Η σκέψη μου θα είναι μαζί σας, παρ'όλο που θα προτιμούσα να δοκίμαζα και τον λαγό του Διονύση!!!!!!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Ας ευχηθούμε να μας προλάβεις .... ![]()
|
|||
|
|||
|
Για τα παιδια απο Πατρα κι απο Κεφαλονια προτεινω συναντηση στα Goodys μετα τα διοδια Πατρων,αν βολευεστε,και αναχωρηση ολοι μαζι για Καλαβρυτα.
Την ωρα συναντησης τη βλεπουμε... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Από Κεφαλονιά, θα έρθουν απόγευμα ....
|
|||
|
|||
|
Πρωινο να μη παρουμε ρε Κωστα;
|
|
|
|||
|
|||
|
Οκ τοτε απο Πατρα μονο.Οσοι απο Ηπειρο ενδιαφεροναι ας επικοινωνησουν
μαζι μου για λεπτομερειες. |
|
|
|||
|
|||
|
Κυριακη θα ταξιδευω μονος????
|
![]() |
| Tags |
| 1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsforum, gsmoto, αγία λαύρα, πλατανιώτισα, καλαβρυτα, moto bmw, motobmw |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εκδρομή στα Ιωάννινα - 18,19,20/9. | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 107 | 12-02-2010 15:42 |
| Εκδρομή στον Βόλο ...(μονοήμερη, διήμερη, τριήμερη ..) | bmwgogagis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 31 | 16-05-2009 15:15 |
| Εκδρομή Βόλου22-24/5 , Ραλλυ Κένταυρος | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 1 | 06-05-2009 13:27 |
| Χωμάτινη μονοήμερη απόδραση στα Άγραφα Κυριακή 22 ή 29-3-2009 | emix | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 05-03-2009 03:39 |