![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν, αλλά ο Γιάννης και η Μαρία, είναι είναι από τα καλύτερα ζευγάρια, που έχω γνωρίσει στην ζωή μου, και είναι ΤΙΜΗ μου, που τους γνωρίζω... ![]() Σας ευχαριστώ ζεύγος Μαρκ!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Η φωτογραφία που τα λέει όλα, χωρίς λόγια!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Για πάμε λίγες ακόμα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by MARK; 11-06-2012 at 22:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Τον τσιπουροσταθεροποιητη δεν θυμάμαι να τον είχαμε στη Γατσεα Αργυρη.............
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το Λη το Λη χεραιτισμους το Λη !! να μην ξεχνιεμαστε !! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Μετά την τελετή παράδοσης παραλαβής από τον Πάνο περάσαμε στο κυρίως μενού ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Η παρέα για άλλη μία φορά φανταστική αξεπέραστη
![]() ![]() ![]() Αν αρχίσω για τον κάθε ένα θα ξεχάσω κάποιο και δεν θέλω Παρότι την Πέμπτη ήμουν στην Αθήνα τελικά δεν τα κατάφερα λόγω υποχρεώσεων να έρθω. Όμως οι αφηγήσεις σας και οι καταπληκτικές σας φωτογραφίες με έκαναν να αισθάνομαι ότι ήμουν μαζί σας. ![]() Κοπέλια καλά μου φιλαράκια έτσι μπράβο πάντα τέτοια με πολύ κέφι και την διάθεση στα ύψη. ![]() Υ.Γ Αν δεν με απατούνε τα ματάκια μου Αργύρη σε βλέπω πολύ μα πολύ αδυνατισμένο έτσι μπράβο . Την Αγάπη μου σε όλους σας ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Eυτυχάκο μου, δεν σταματήσαμε να λέμε το όνομα σου, φυσικά για καλό σκοπό!! ![]() ![]() Ησουνα και εσύ από τα άτομα που μας λέιψατε... ![]() Don't worry όμως, πρώτα ο Θεός, οι δρόμοι μας, σύντομα θα διασταυρωθούν!! ![]() Υ.Γ Αν δεν με απατούνε τα ματάκια μου Αργύρη σε βλέπω πολύ μα πολύ αδυνατισμένο έτσι μπράβο . Ετοιμάζω κορμί "φέτα" για τις Κρητικές παραλίες!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() να βαλω λιγες φωτο...τωρα που λειπουν οι καλλιτεχνες ![]() αναχωρηση...παρασκευη βραδυ,την καλυτερη ωρα για καλοκαιρινα ταξιδια ![]() ![]() καρδιτσα.....συναντηση με τον αργυρη και την αργυραινα ![]() ευχαριστουμε για το κερασμα και την παρεα.... ![]() ![]() συναντηση την αλλη μερα με τους θεσσαλονικιους......για ορεινη τσαρκα,στα γρεβενα ![]() ΠΑΣΧΑΛΗΣ....εγγυηση ![]() ![]() οι αγαπες δεν κρυβονται.....δεν μπορουσαμε να ξεκολησουμε τα χερια του, απο το τιμονι ![]() ![]() ![]() πασχαλης,μουτρο,λαμπρος και το ζευγος....ξεκινησαμε την ορεινη μας βολτα ![]() Σμιξη..... ![]() χιονοδρομικο βασιλιτσας..... ![]() ![]() ![]() καποιος την μπερδεψε.....με πιστα enduro ![]() ![]() Last edited by gsmaniac; 12-06-2012 at 13:55. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|