![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο λίγο κρασί λίγο θάλασσα με τον Κώστα και την Ειρηνη
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρες από Ηρακλειο πλέον...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Ο ρακομεζες για το τέλος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απ´ το ρακομεζέ/επιδόρπιο μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε με το Κυριως πιάτο........
![]() ![]() ![]() ![]() --- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
ηλθες πουλακι μου?εδα θα σε φτιαξω εγω!μωρε συ Λενιω πιασε το μχαιρι που γραφει gsforum και κλουθαμου!αποψε θα ποθανει!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρχοντες...καλά να περνάτε!
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν.........
Ας αρχίσω απ´ το λατρευτό φίλο Ευτύχη... Ο άνθρωπος είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ... Ηρθε... μας υποδέχθηκε... μας πηγε σ´ενα εκπληκτικό εστιατόριο Ψαρικών... ... και βέβαια ούτε συζήτηση για να πληρώσουμε... Ευτύχη σε ευχαριστούμε για ΟΛΑ... είμαστε υποχρεωμένοι κ´ θα ανταποδώσουμε λίαν συντόμως!!! ![]() ![]() --- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Πάμ´ παρακατ´...
Όταν λέω εγώ οτι θα ρθω μόνιμα εδω... σεις νομίζετε ότι κάνω πλάκα... Καλώ προχθές στην Αθήνα στο πρακτορειο κ´ τους λέω εχω κατι εισητηρια από Χανια για Πειραια κ´ θέλω να τα κανω Ηρακλειο Πειραια με Superfast ή αλλο της ΑΝΕΚ... Δε γινεται κύριε μου λένε γιατι είναι μεν κοινοπραξία η ΑΝΕΚ με τη Superfast αλλά μονο για το Ηρακλειο... θα πρέπει να τα κάνουμε ανοικτά για ενα χρόνο κ´ να εκδόσετε άλλα για το Ηράκλειο Πειραιας... Ακούστε τι έγινε... μπαινω στο κεντρικό πρακτορείο της Superfast στο Ηρακλειο (δίπλα από εκεί που τρώγαμε)... Για να μην μακρυγορώ... όχι μόνο μου τα άλλαξαν ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ αλλά μου επέστρεψαν και 25 €!!! Τα σχόλια δικά σας... οι άνθρωποι είναι αλλού !!!! Creta for ever !!! ![]() ![]() ![]() --- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() --- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Της έκοψε το κεφάλι και το κρατούσε περπατώντας | trimer | Κόσμος | 22 | 16-05-2011 14:56 |
Ατάκες σε τράπεζες | MARK | Χιούμορ | 10 | 07-02-2011 11:22 |
Νέος γύρος κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 18-11-2010 23:50 |
Εσεις σε ποια κατηγορια ανηκετε; | emix | Χιούμορ | 19 | 04-05-2009 00:14 |
Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες : Kανεις δε θα σε θυμαται για τις κρυφες σου σκεψεις... | skippybi | Πολιτισμός | 2 | 30-01-2009 18:26 |