![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Η εταιρεία ενημερώθηκε .... τηλεφώνησέ τους, για να κλείσεις ραντεβού, την ημέρα κ ώρα που σ' εξυπηρετεί ... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα σ´ευχαριστώ! Έχω κλείσει ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Εχω το service των 25.000χλμ. παρακαλώ Νικόλα ενημερώσε MNS...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ολοκλήρωσα λοιπόν κι εγώ την επίσκεψή μου στο γιατρό Θανάση... για το service των 10.000 km... Tο κομπιούτερ βλέποντας την ημ/νία αγοράς... δε ζήτησε τίποτα extra παρόλα τα χιλιόμετρα...
![]() Λάδια... Φίλτρο λαδιού... σφiξίματα... ανοιγμα καπακιών και έλεγχος βαλβίδων... ΔΕΝ απαιτήθηκε ρύθμισή τους... πάμε για τα 20.000km... με μια ενδιάμεση αλλαγή λαδιών στα 15.000km... ![]() Εξυπακούεται ότι είχα μηχανή εξυπηρέτησης... την πρώην του Μαρκάκη... ![]() Η δε έκπτωση όπως πάντα... βάσει συμφωνίας GSForum... 15% ανταλλακτικά... 25% εργασία... Νικόλα / Δημήτρη σας ευχαριστώ !!! ![]() ![]() Last edited by CPretenteriS; 12-01-2011 at 00:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Το serviceτων 30.000 km εγινε δια χειρος Βαραγκη ( συγνωμη λαθος, Θαναση ηθελα να γραψω)
Η παρουσια και οι ερωτησεις του ενδιαφερομενου δεν πτοησαν τον Θαναση ο οποιος ολοκληρωσε το θεαρεστο εργο του με υποδειγματικο τροπο Ευχαριστω το gsforum για την προσφορα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα θα μπορούσες να κανονίσεις το service των 40.000χλμ για την χοντρούλα μου; Σου στέλνω φυσικά και PM με τις απαραίτητες πληροφορίες!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εφτασε και η δικη μου σειρα.....45000 χλμ.! Καιρος να γνωριστουμε απο κοντα με την Μotion and style!!!
|
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόγραμμα για το πώς θα "τηρήσουμε" το αρχείο αποδείξεων της Εφορίας ! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χρήσιμα | 165 | 09-05-2011 21:06 |
MOTION & STYLE | THANASIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 31-05-2010 11:32 |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 11:45 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 00:53 |
φόβοι των ευρωπαίων ότι το "κλίμα της αθήνας" θα φτάσει και σε αυτούς | Vakalos | Επικαιρότητα | 6 | 16-01-2009 11:39 |