![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατά τη διάρκεια της πτήσης από Λάρνακα προς Λονδίνο ο πιλότος καλωσορίζει τους επιβάτες:
«Αγαπητοί επιβάτες σας μιλάει ο πιλότος. Βρίσκεστε στην πτήση 220 για Λονδίνο. Ο καιρός είναι θαυμάσιος και... πρόσεχε πρόσεχε θα πέσει! Ω Θεέ μου!» Ακολουθεί σιωπή. Μετά από πέντε λεπτά ακούγεται και πάλι ο πιλότος να ανακοινώνει: «Συγγνώμη για πριν που σας τρόμαξα αλλά μια απρόσεκτη αεροσυνοδός έριξε τον καφέ πάνω μου. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς έγινε το παντελόνι μου από μπροστά». Και τότε ακούγεται ένας επιβάτης να λέει... Το δικό μου να δεις από πίσω! |
|
|||
|
|||
![]()
Πάει ο μπαμπάς στο κρεβάτι του παιδιού του, για να το καληνυχτίσει και το ακούει να λέει: «Θεούλη μου, θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου, το μπαμπά μου, τη γιαγιά μου και δώσε χαιρετίσματα στον παππού μου!»
Το ακούει ο μπαμπάς αλλά δε δίνει σημασία! Την επόμενη μέρα χτυπάει το τηλέφωνο και είναι η γιαγιά. Πέθανε ο παππούς!!! Το ίδιο βράδυ πάει πάλι ο μπαμπάς να καληνυχτίσει το παιδί και ακούει: «Θεούλη μου, θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου, το μπαμπά μου και δώσε χαιρετίσματα στη γιαγιά μου!» Το ακούει ο πατέρας αλλά και πάλι δε δίνει σημασία! Την επόμενη μέρα πέθανε η γιαγιά! Ο πατέρας τα είδε όλα! Το βράδυ πήγε επίτηδες να κρυφακούσει: «Θεούλη μου, θέλω να έχεις καλά τη μαμά μου και δώσε χαιρετίσματα στον μπαμπά μου!» Με το που το ακούει αυτό ο μπαμπάς τρελαίνεται! Την επόμενη μέρα φεύγει απ' το σπίτι νωρίς για τη δουλειά και γυρίζει αργά το βράδυ ευτυχισμένος που μέχρι στιγμής ήταν ζωντανός! Μπαίνει στο σπίτι καλησπερίζει τη γυναίκα του και της λέει... -Συγνώμη αγάπη μου, που άργησα αλλά είχα μια πολύ άσχημη μέρα... Και η γυναίκα του λέει: -Μιλάς εσύ; Εγώ τι να πω που πέθανε ο κουμπάρος μπροστά στην πόρτα μας; |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα ζευγάρι μετά την πρώτη του φορά, συζητάει ξαπλωμένο στο κρεβάτι.
- Θα σε λέω Εύα, λέει ο νεαρός. - Γιατί Εύα; τον ρωτάει η κοπέλα. - Γιατί είσαι η πρώτη μου, της απαντάει εκείνος. - Ωραία, και εγώ τότε θα σε λέω Peugeot, του λέει η κοπέλα. - Γιατί Peugeot; την ρωτάει.. - Γιατί είσαι ο 307ος! |
|
|||
|
|||
![]()
Πελάτης: -Θα ήθελα 3 κουτιά προφυλακτικά...
Φαρμακοποιός: -Θέλετε και σακούλα??? Πελάτης: -Όχι μωρέ εντάξει....ψιλοβλέπεται!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ένας παππούς 90 χρονών πάει στο γιατρό...
- Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη και είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί... Ο γιατρός: - Να σας πω μια ιστορία.. Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ..ο οποίος αντί να πάρει το όπλο του, πήρε κατά λάθος την ομπρέλα. περπατούσε στο δάσος οταν ξαφνικά βλέπει μια άγρια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, και τσαφ, να σου η αρκούδα .. πέφτει κάτω νεκρή. - Αποκλείεται, κάποιος άλλος θα την πυροβόλησε..!!! - Αααααα γεια σου !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Κάνει ένα αντρόγυνο έρωτα όταν ανοίγει την πόρτα ο μικρός τους γιος και τους λέει:
- Τι κάνετε εκεί; - Βάζω βενζίνη στην μαμά σου, απαντάει ο μπαμπάς. - Πώ πω μπαμπά, η μαμά πρέπει να καίει πολύ, γιατί το πρωί της έβαζε και ο θείος... |
|
|||
|
|||
![]()
Ρωτά ο μικρός:
- Γιατί μπαμπά, οι πετεινοί λαλούν τόσο πρωί; - Γιατί είναι η μόνη στιγμή που μπορούν να μιλήσουν. Ύστερα ξυπνάνε οι κότες... |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tί περιμένει ένα σκουλήκι σε μία στάση ?
ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΟ !!!!
![]() |
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|