![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπράβο παιδιά! Να 'στε καλά κ να μοιράζετε πάντα χαμόγελα! Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Ηταν μία ωραία εμπειρία με τα πιστιρικάκια!!!! Σπρωξίματα, γελάκια κ.α... Σαν τον Αγ. Βασίλη ένοιωσα εκείνη την ώρα..... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και πάλι παιδιά,
Καταρχήν, να ευχαριστήσω δημοσίως και τον XCHALLENGE (Αποστολή), για την προσφορά του, δύο Η/Υ+ΜΟΝΙΤΟΡ+περιφερειακά. Επείσης, απλός θα ήθελα να παρακαλέσω, όσους από τα μέλη, επιθυμούν, να στείλουν Η/Υ, εαν μπορούν να είναι πάνω από PIII/256RAM, ώστε να μπορούν να στηθούν τα WINDOWS XP (τουλάχιστον) σε αυτά... Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων, για όλα, και ιδιαίτερα, τα παιδιά που έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής μηχανήματα, για τα σχολεία (ορεινά, ημι-ορεινά και πεδινά). Ηδη έχω κάποια έτοιμα προς παράδοση, τα οποία σύντομα θα τα στήσω στις αίθουσες των σχολείων. Θα προσπαθήσω (ανάλογα τα PC), να κάνω διασπορά μηχανημάτων, και όχι πολλά σε ένα σχολείο, ώστε να καλύψουμε (πάντα σαν σύλλογος), όσο γίνεται περισσότερα σχολεία... Με εκτίμηση Αργυρής |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μπραβο για ολη την προσπαθεια,σε ολους...
![]() αργυρη... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
'Εχω ένα παλιό IMAC κάνει????
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα φίλε,
Sorry, αλλά δεν κάνει... Ασε που άμα παθει κάτι, δεν υπάρχει εδώ στην Καρδίτσα υποστήριξη για MAC... Ευχαριστώ πολύ πάντως για την προσφορά σου.. Αργύρης. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μου είχε πει ένας φίλος μου οτι είχε ένα διαθέσιμο.Τον ρωτάω και σε ενημερώνω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Aναμένουμε απάντηση.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά,
Σήμερα σαν Αργύρης, αλλά και σαν μέλος του GS-FORUM, κάναμε μερικά παιδάκια, σε ένα μικρό χωριό της Καρδίτσας (Μαγούλα), να χαμογελάσουν..!! Τους παρέδωσα τα πρώτα PC, που είχα έτοιμα από το καλοκαίρι. Το συναίσθημα, που αισθήθηκα, ήταν μοναδικό... Χαμόγελα, γελάκια, απορίες κ.α, σύνθεσαν μια εικόνα, ευτυχίας, αλλά ταυτόχρονα, λύπης, γιατί εντοπίζεις, ότι το ΚΡΑΤΟΣ, που μας διοικεί, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΩΝ. Αν και το σχολείο, καινούργιο, ωραιότατο μάλιστα, οι ελλείψεις τραγικές!!!! ![]() ![]() Τέλος πάντων, εμένα μου έμεινε καρφωμένα τα μυαλό, τα ΧΑΜΟΓΕΛΑ των παιδιών...!!! ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ & ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ!!!! ![]() ![]() Last edited by ARGI; 08-12-2010 at 20:21. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερωτηση για βαση iPhone σε Adv | Benjamako | Διάφορα | 4 | 16-12-2009 11:04 |
Αναλυτικά τα σχολεία που κλείνουν λόγω της γρίπης | riko46 | Υγεία | 4 | 16-11-2009 00:44 |
Ζητούνται βαλίτσες | pap | Ζήτηση | 2 | 25-07-2009 11:58 |
100 ασθενοφόρα (δωρεά της ΕΕΕ), κάθονται κ' σαπίζουν .... | NNN | Ελλάδα | 11 | 19-07-2009 00:44 |
Λετονία-κλήση ή δωρεά οργάνων? | S.T | Κόσμος | 8 | 26-06-2009 15:09 |