|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: 6η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (στα Χανιά) 

Πολύ όμορφη παρουσίαση και σχολιασμός Γιώργο! Αθήνα δεν παίζει να γίνει ανάλογη έκθεση; | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: 6η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (στα Χανιά) 

Είχε γίνει μια πέρσυ, (14-15/2) αλλά δεν ήμουν στην Ελλάδα... MYTHIC BIKES Vintage Motorcycle Collection :: Athens, February 2009 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: 6η ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΛΙΑΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ (στα Χανιά) εχω εναν φιλο συλλεκτη,σπανιων μοτοσυκλετων και αυτοκινητων.....  εχει 2 χωρους στο ιλιον και πρεπει να κανονισουμε μια κυριακη επισκεψη,για τους φαν του ειδους....  ειναι μεγαλος σε ηλικια και απο τους πρωτους συλλεκτες,οποτε καταλαβαινετε τι εχει μαζεψει....  | 
|  | 
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ.. | tsompanis | Μου τη δίνει που ..... | 24 | 04-10-2010 14:34 | 
| Διακοπές τον Αύγουστο στα πανέμορφα Χανιά !!! | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 424 | 24-08-2010 18:14 | 
| Καρχαρίας 4,5 μέτρων πιάστηκε στα δίκτυα ψαράδων στα Χανιά | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 25-04-2010 22:59 | 
| Καφεδάκι στα Χανιά Τετάρτη 2/12!!! | jmar | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 05-12-2009 17:22 | 
| ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ | pepax66 | Χιούμορ | 3 | 25-09-2009 20:41 |