![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ντινόπουλε ψήνομαι σοβαρά!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ MIDLAND BT2 BT2 Twin set 1. Arkas 2. ntinopoulos 3. george h 4. TEOSS 5. EOD-K9 6. Kifinas 7. fidemporas 8. Alfa7 9. ;;;;; BT2 Single 1. S.T. 2. gelasios 3. Jorge 4. fmargaritis 5 ;;;;; Σε αναμονή απαντήσεως 1. gb1200 2. danaos 3. platon Συνολικά μαζεύονται 8 Twin set και 4 μονά, δηλ. 10 σετ όπως τα εννοεί ο Γ. Σαββίδης. Θερμή Παράκληση: Όποιος άλλος ενδιαφέρεται ας το δηλώσει άμεσα, προκειμένου να φθάσουμε τον στόχο των 16 + 1 σετ που μάς έθεσε ο Γ. Σαββίδης ώστε να εκμεταλλευθούμε την πραγματικά δελεαστική τιμή των 245 ευρώ ανά σετ και 138 ευρώ το μονό. |
|
|||
|
|||
![]()
168 EYRO?????
MALLON GIA THN PROTAPRILIA MAS TO EIPES E??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω την εχω ηδη αυτη την ενδοσυνεννοηση και ειμαι υπερευχαριστιμενος,ειναι τρομερη.....αξιζει...
|
|
|||
|
|||
![]()
ειπα κι εγω για την πρωταπριλια να πω ενα ψεματακι!
![]() μερικοι τσιμπησατε,αλλοι οχι.αντε παιδες και του χρονου! ![]() υ.γ παντως ο γιωργος ο σαββιδης δεν τσιμπησε...! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ήταν όμως καλό !
![]() Θα μπορούσα να τσιμπήσω και εγώ ποτέ δεν ξέρεις ....... Μπορεί ο άνθρωπος να έχει μια επιταγή να καλύψει την δευτέρα και δεν υπάρχουν ……… ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Καλά κάτσε να σε ``πετύχω`` τώρα πουθενά, να τις φας στα αυτιά ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω ενα σετ παρακαλω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Για να το θεσω καλητερα....ενα BT2 Twin set
|
![]() |
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test Midland BT2 | syan | Διάφορα | 10 | 26-03-2009 18:44 |