![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πρώτη μου φορά ακούω για τα έντυπα αυτά.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Και αυτο εχω να το δω πολυ καιρο στα περιπτερα...ξερει κανεις τι παιζει;;; ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συμφωνώ απόλυτα. Και για να ξέρουμε και τι γράφουμε: Κρίμα είναι να κλείνει ένα περιοδικό Αλλά: Να μη λέμε πως τα λεγε ο Χατζάρας γιατί το μεγαλύτερο μέρος από το χάλι της αγοράς περιοδικών μοτο είναι δικές του επιλογές και η εταιρεία του δεν έχει φερθεί και με τον καλύτερο τρόπο σε εργαζόμενους αλλά και αναγνώστες. Στήσανε ένα περιοδικό θρύλο -που γέννησε και ανταγωνιστές ως ήταν φυσικό- και μετά το αρμέξανε μέχρι που κοντεύει να ψοφήσει, εμπορικά και εκδοτικά. Στην πλάτη των αναγνωστών. Το δε 0-300 όπως και το ΜΟΤΟ έχουν πολλά χρόνια να δικαιολογήσουν την τιμή τους. Με έχουν κάνει και τα δύο να νιώσω μεγάλο κορόιδο που τα έσκασα ξανά και ξανά και να αναπολώ τις "παλιές καλές μέρες" λες και είμαι κολόγερος! Όσο για το κλείσιμο μπορεί και να προτίμησαν να κλείσουν αξιοπρεπώς αντί να βγαίνουν χωρίς πραγματική ύλη με ότι βρουν και από απλήρωτους συντάκτες. Και αν ναι μαγκιά τους. Όσοι θέλουν να διαφωνήσουν επίσης μαγκιά τους. Αλλά ας κάνουν ένα πείραμα. Ας πάρουν το τελευταίο ebike -για να μη βάλω διεθνή τίτλο- ας το τυπώσουν σε έναν εκτυπωτή και ας το βάλουν δίπλα στο τελευταίο χάρτινο περιοδικο μοτοσικλέτας. Μετά ας προσπαθήσουν να καταλάβουν γιτί το ένα τους στοίχισε 7 ευρώ! |
|
|||
|
|||
![]()
Προς τους φίλους "Tsompanis" και "Vag": η εποχή Παπανδρέου (Motosport) πέρασε ανεπιστρεπτί.Για μένα,καλώς.Δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα νομίζετε.Δεν έχετε ζήσει από"μέσα" τη διαδικασία δημιουργίας/έκδοσης ενός ειδικού εντύπου.Προσοχή:δεν δικαιολογώ κακές πρακτικές και "λαμογιές".Ομως μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Υ.Γ. Οι περιβόητες "παλιές καλές εποχές" ποιές ήταν τελικά;Για βοηθάτε λίγο γιατί τώρα κοντά στα 50 έχω αρχίσει να μπερδεύομαι |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις κάποιο πρόβλημμα με την ηληκία. Και δεν λέμε 50 αλά???
![]() + 45 Καλημέρα |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σου έχω από παλιά εξηγήσει το μυστικό: τρείς φορές τη μέρα "παντόφλα"
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα είναι ότι πλέον ζούμε σε μια διαδυκτιακή εποχή και τα πάντα (σχεδόν κυριολεκτικά) είναι διαθέσιμα απο πλευράς πληροφόρησης στον (σχεδόν) οποιονδήποτε.
Η εποχή που η πληροφόρηση μας ήταν αποκλειστικά μέσω έντυπου τύπου -εγχώριος και για τους πιό ψαγμένους ξένος απο τα περίπτερα του κέντρου- έχει περάσει προ πολλού... Για να μπορέσει ένα περιοδικό να κρατήσει το κοινό του, πρέπει να προσφέρει το κάτι έξτρα, να αποδείξει ότι αξίζει στον χώρο του και κυρίως να δημιουργήσει μια "προσωπική" σχέση με τους αναγνώστες του, να τους κάνει "οπαδούς" του... Λαμπρά παραδείγματα το MCN και το Bike στην Αγγλία που είναι θεσμός τόσο για τα τέστ τους όσο και για τα αφιερώματα που κάνουν.... Last edited by Kimwnas; 25-02-2011 at 15:17. |
![]() |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|