GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 13-10-2011, 10:16
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν το γράφω για πλάκα. Είπε και άλλα, που έχει όμως δίκιο.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, ζήτησε την περασμένη Τετάρτη να διωχθούν ποινικά οι εταιρείες που έχουν αναλάβει την κατασκευή υδροηλεκτρικών σταθμών στην Αλβανία και απέτυχαν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στις αντίστοιχες συμβάσεις που υπέγραψαν.

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας δήλωσε ότι οι συμβάσεις των εταιρειών θα πρέπει να ακυρωθούν και προειδοποίησε ότι θα μπορούσαν παράλληλα να αποκλειστούν από μελλοντικές προσφορές για την κατασκευή έργων.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από J.T.R Εμφάνιση μηνυμάτων
Συνελληφθησαν και θα τιμωρηθουν αφου δικαστουν. Ετσι δεν ειναι?

Απο την Ελληνικη Δικαιοσυνη και τους νομους του Ελληνικου κρατους.

Λιθοβολισμοι...πυροβολισμοι...κρεμασμα απο τα @..χιδια( δε γραφω τη λεξη ακριβως,οπως καποιος αλλος ...και δε σβηστηκε) οσοι τα γραψατε, τα εννοειτε πραγματικα???

Πολύ ευαίσθητο έγινε το forum για μηχανές. Αν είμασταν για στριγκάκια... μπα πάλι έτσι θα μιλάγαμε. Δεν έχουμε ελπίδα εμείς οι αλήτες. Ά... μην σε δω να πάρεις Harley... Μου θυμίζεις κάποτε που παίζαμε basket και κάποιος φώναζε να μην παίζουμε άγρια.

Οι πραξεις τους ειναι αποτροπαιες και ανηκουστες πραγματι.

Αναρωτιεμαι...ποιες θα ηταν οι αντιδρασεις σας ,εαν οι εγκληματιες ηταν Ελληνες...

Οι ίδιες… ακριβώς όμως.

Α...! Και να προλαβω οσους φωναξουν οτι '' οι νομοι που εχουμε ειναι απαραδεκτοι '' και οτι '' δικαιοσυνη ειναι αυτη που εχουμε?'' , να πω οτι εμεις ανεβοκατεβαζουμε κυβερνησεις και οι κυβερνησεις κανουν τους νομους.
Άντε μπράβο. Πες και κάτι σωστό…

Στην ζυγαριά, το λεκτικό σε ενόχλησε και όχι οι αποτρόπαιες πράξεις τους…?
Reply With Quote
Παλιό 13-10-2011, 10:37
Ακιs Ο/Η Ακιs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 ADV μαυρη και χοντρη.... HONDA C90 84'

Απόσπασμα:

Λιθοβολισμοι...πυροβολισμοι...κρεμασμα απο τα @..χιδια( δε γραφω τη λεξη ακριβως,οπως καποιος αλλος ...και δε σβηστηκε) οσοι τα γραψατε, τα εννοειτε πραγματικα???

Αναρωτιεμαι...ποιες θα ηταν οι αντιδρασεις σας ,εαν οι εγκληματιες ηταν Ελληνες...

Α...! Και να προλαβω οσους φωναξουν οτι '' οι νομοι που εχουμε ειναι απαραδεκτοι '' και οτι '' δικαιοσυνη ειναι αυτη που εχουμε?'' , να πω οτι εμεις ανεβοκατεβαζουμε κυβερνησεις και οι κυβερνησεις κανουν τους νομους.
Τουλαχιστον προσωπικα η αντιδραση μου θα ηταν ακριβως ιδια Γιαννη,ειτε ηταν αλβανοι,ειτε ελληνες,ειτε οποιασδηποτε αλλης εθνικοτητας.Ενα ματσο τσογλανια που βιαζουν ομαδικα μια γυναικα,το λιγοτερο που τους αξιζει ειναι μια σφαιρα στο κεφαλι....
Reply With Quote
Παλιό 13-10-2011, 10:42
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από varaderistas Εμφάνιση μηνυμάτων
Τουλαχιστον προσωπικα η αντιδραση μου θα ηταν ακριβως ιδια Γιαννη,ειτε ηταν αλβανοι,ειτε ελληνες,ειτε οποιασδηποτε αλλης εθνικοτητας.Ενα ματσο τσογλανια που βιαζουν ομαδικα μια γυναικα,το λιγοτερο που τους αξιζει ειναι μια σφαιρα στο κεφαλι....
τα πες ολα!
Reply With Quote
Παλιό 13-10-2011, 10:57
geod Ο/Η geod βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Θεσσαλονικη-Aθηνα-Σαντορίνη
Μoto: F800GS

Απόσπασμα:

Σου εύχομαι να μην σου συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο για να αλλάξεις τα πιστεύω σου, όπως πολλοί "προοδευτικοί" άλλαξαν τις απόψεις τους βίαια! Δεν έχει σημασία αν είναι Έλληνας η Αλβανός ο θύτης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να μαζέψουμε όλα τα παγκόσμια σκουπίδια σαν να είμαστε ο σκουπιδότοπος της Ευρώπης, μόνο και μόνο γιατί είμαστε η χώρα της ατιμωρησίας και της κακής έννοιας της λέξης "Δημοκρατίας".
Reply With Quote
Παλιό 13-10-2011, 11:15
nanoshophellas Ο/Η nanoshophellas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μoto: R 1200 GSA 08

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από varaderistas Εμφάνιση μηνυμάτων
Kαι εμενα η ιδια θα ηταν.....Το γ@μησι που θελουν ΔΕΝ παει με την εθνικοτητα. Οσο για την σφαιρα στο κεφαλι αυτη δεν ποναει αλο πραγμα θελουν και ευχομαι μεσα στην φυλακη να το βρουν
Reply With Quote
Παλιό 13-10-2011, 13:26
moby_gr Ο/Η moby_gr βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R1200GS Adventure

Σοκαριστικές οι καταθέσεις των θυμάτων των ληστών με τα καλάσνικοφ

Ως ψύχραιμοι και κυνικοί περιγράφονται οι κατηγορούμενοι από τα θύματά τους.

Οι γυναίκες που κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τους νεαρούς κατηγορούμενους φαίνεται να περιγράφουν στους αστυνομικούς τους δράστες ως ανθρώπους ψύχραιμους και κυνικούς που έπιναν χυμούς και κάπνιζαν τσιγάρα πριν μαζέψουν τη λεία τους και φύγουν.
Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή, της 47χρονης γυναίκα από την Ηλιούπολη που ξύπνησε από τους θορύβους που έκαναν οι ληστές μέσα στο καθιστικό του σπιτιού της.
"...σκεπάστηκα με τα σεντόνια για να μην καταλάβουν πώς είμαι ξύπνια και έκανα πως κοιμόμουν. Μπήκαν στο δωμάτιό μου και άνοιξαν τις ντουλάπες. Πάνω από το κρεβάτι είχα μια ντουλάπα και ο ένας με πάτησε προκειμένου να την ανοίξει. Τότε έβγαλα μια δυνατή κραυγή και κατάλαβαν πως είμαι ξύπνια. Με απείλησαν με μαχαίρι, με ρωτούσαν πού είναι το αμάξι. Απαντούσα πως δεν έχουμε αυτοκίνητο. Αυτός με το μαχαίρι έδειξε προς το δωμάτιο του γιου μου και με ρώτησε τι είναι εκεί. Όταν του είπα, αυτός απειλητικά μου είπε ''ή τα λεφτά ή το γιο σου''. Τους υπέδειξα ένα φάκελο με λεφτά στο σακάκι του άνδρα μου. Αφού τα πήρε είπε ''αφού κάναμε καλό μπάζο να το γλεντήσουμε''. Ήρθε προς το κρεβάτι, με έπιασε από τους ώμους και με έσπρωξε στο προσκέφαλο του κρεβατιού με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου. Όταν συνήλθα είδα ότι ήταν περίπου πέντε τα ξημερώματα, βρισκόμουν γυμνή πάνω στο κρεβάτι μου...".

Μια 33χρονη γυναίκα, θύμα ασέλγειας των κατηγορουμένων, που μπήκαν στο σπίτι όπου έμενε με τον άντρα και τα δύο της παιδιά, στη Γλυφάδα, περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα πέρασε με τους δύο από τους κατηγορουμένους αφού έκλεισαν την οικογένειά της στην κρεβατοκάμαρα.

Οι νεαροί -εκτός από δύο- ομολόγησαν στους αστυνομικούς τη δράση τους.
"Παραδέχομαι τη συμμετοχή μου σε κάποιες ληστείες. Μου έδιναν 200-300 ευρώ για τη συμμετοχή μου. Όμως για μια ληστεία στου Παπάγου πήρα μόλις 5 ευρώ γιατί η λεία δεν ήταν μεγάλη" είπε ένας από αυτούς.

Η 16χρονη κατηγορουμένη στην υπόθεση παραδέχεται πως γνώριζε ότι ο φίλος της και οι άλλοι έκαναν ληστείες και αναφέρει πως τα οπλοβολυβόλα τα προμηθεύονταν από κάποιον στη Λούτσα.

Ένας άλλος, 20χρονος, περιέγραψε με ψυχραιμία όσα έγιναν στο σπίτι στη Γλυφάδα με τη γυναίκα και τους συνεργούς του και ανέφερε πως από εκεί πήραν τη Μερσεντές.

Πηγή: News247
Reply With Quote
Παλιό 13-10-2011, 13:49
J.T.R Ο/Η J.T.R βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Καρδιτσα
Μoto: Αφρικα Τουιν... Ματωμενος Λυκος...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν το γράφω για πλάκα. Είπε και άλλα, που έχει όμως δίκιο.

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, ζήτησε την περασμένη Τετάρτη να διωχθούν ποινικά οι εταιρείες που έχουν αναλάβει την κατασκευή υδροηλεκτρικών σταθμών στην Αλβανία και απέτυχαν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στις αντίστοιχες συμβάσεις που υπέγραψαν.

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας δήλωσε ότι οι συμβάσεις των εταιρειών θα πρέπει να ακυρωθούν και προειδοποίησε ότι θα μπορούσαν παράλληλα να αποκλειστούν από μελλοντικές προσφορές για την κατασκευή έργων.

Άντε μπράβο. Πες και κάτι σωστό…

Στην ζυγαριά, το λεκτικό σε ενόχλησε και όχι οι αποτρόπαιες πράξεις τους…?
Harley , εκτος του οτι δε μου αρεσουν σαν μοτοσυκλετες, δε μου το επιτρεπουν και τα οικονομικα μου να παρω.
Στη ζυγαρια, χαρακτηρισα τις πραξεις τους αποτροπαιες και ανηκουστες, οποτε το να αναρωτιεσαι το χαρακτηριζω απροσεξια σου. Νοημων ειμαι και οχι τρελλος ωστε να μην αντιλλαμβανομαι το τι συμβαινει.
Reply With Quote
Παλιό 13-10-2011, 13:52
gkert Ο/Η gkert βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: ilioypoli
Μoto: 1200GS

Στυγνοί εγκληματίες
Reply With Quote
Παλιό 13-10-2011, 13:59
J.T.R Ο/Η J.T.R βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Καρδιτσα
Μoto: Αφρικα Τουιν... Ματωμενος Λυκος...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από geod Εμφάνιση μηνυμάτων
Σου εύχομαι να μην σου συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο για να αλλάξεις τα πιστεύω σου, όπως πολλοί "προοδευτικοί" άλλαξαν τις απόψεις τους βίαια! Δεν έχει σημασία αν είναι Έλληνας η Αλβανός ο θύτης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να μαζέψουμε όλα τα παγκόσμια σκουπίδια σαν να είμαστε ο σκουπιδότοπος της Ευρώπης, μόνο και μόνο γιατί είμαστε η χώρα της ατιμωρησίας και της κακής έννοιας της λέξης "Δημοκρατίας".
Αυτο που ξερω καλα,ειναι οτι η βια φερνει βια.

Ειναι πολυ ευκολο και πολυ δυσαρεστο μαζι,να λεει καποιος ''θα τον σκοτωνα'' ''θα τον κρεμαγα απο τα @..χιδια(αληθεια επιτρεπονται στο φορουμ τετοιοι χαρακτηρισμοι,ακομη δεν σβηστηκε σε αλλη δημοσιευση και ναι με πειραζει) , '' θα τον βασανιζα''
Και αναρωτιεμαι εαν πραγματικα θα κανατε κατι τετοιο???

Και εαν ναι,τι σας εμποδιζει να πατε στο δικαστηριο την ωρα που θα δικαζονται με ενα οπλο και να αποδωσετε ''δικαιοσυνη''?

'Η να παει καποιος αλλος...?
Reply With Quote
Παλιό 13-10-2011, 15:46
geod Ο/Η geod βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Θεσσαλονικη-Aθηνα-Σαντορίνη
Μoto: F800GS

Απόσπασμα:
Αυτο που ξερω καλα,ειναι οτι η βια φερνει βια.

Ειναι πολυ ευκολο και πολυ δυσαρεστο μαζι,να λεει καποιος ''θα τον σκοτωνα'' ''θα τον κρεμαγα απο τα @..χιδια(αληθεια επιτρεπονται στο φορουμ τετοιοι χαρακτηρισμοι,ακομη δεν σβηστηκε σε αλλη δημοσιευση και ναι με πειραζει) , '' θα τον βασανιζα''
Και αναρωτιεμαι εαν πραγματικα θα κανατε κατι τετοιο???

Και εαν ναι,τι σας εμποδιζει να πατε στο δικαστηριο την ωρα που θα δικαζονται με ενα οπλο και να αποδωσετε ''δικαιοσυνη''?

'Η να παει καποιος αλλος...?
Η δικιά μας η βία, φίλε μου είναι λεκτική , η δικιά τους όμως είναι πραγματική! Και μπορεί για σένα να είναι δυσάρεστο να ακούς (μόνο)για βία, αλλά για μπες και στην θέση των άλλων που την έζησαν κιόλας, από φιλοξενούμενους εννοείται, στο ίδιο τους το σπίτι! Αλίμονο όταν θα έρθει η στιγμή που ο λαός αυτής της Χώρας θα φτάσει στην αυτοδικία και θα πάψεις να τα ακούς, αλλά θα τα βλέπεις!
Reply With Quote
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο

Κανόνες καταχώρησης